Jaf după jaf la Timișoara. După sediul Fan Courier, a fost SPART showroom-ul Altex. Pagubele sunt impresionante

Jaf după jaf la Timișoara. După sediul Fan Courier, a fost SPART showroom-ul Altex. Pagubele sunt impresionante

Hoți superantrenați la Timișoara, și puși pe căpătuială. Un al doilea jaf de proporții a fost dat la exact o săptămână de când a fost furat seiful de la Fan Courier cu 600.000 de lei în el. Victimă a căzut de data aceasta reprezentanța Altex din Timișoara. Cum se apropie Paștele, hoții nu numai că au spart seiful și au furat banii găsiți în el, dar au luat, de pe rafturi, tot ce și-au droit: televizoare smart și alte electronice și electrocasnice.

”Polițiștii au fost sesizați de comiterea unor furturi dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Timișoara. Din primele cercetări se pare că în cursul nopții persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție, iar din interior ar fi sustras electronice și bani”, a declarat Ancuța Cărbunariu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Timiș.

Showroom-ul Altex de pe Calea Aradului a fost spart în noaptea de marți spre miercuri. Altex România, cel mai mare retailer local electro-IT, a decshis showroom-ul de pe Calea Aradului în 2015, după o investiție de 5,4 milioane de euro.

Hoții au forțat ușa de la intrarea magazinului. Din interior au încărcat în mașini televizoare, electronice și electrocasnice, apoi s-au ocupat de seif. L-au deschis forțat și au luat dinăuntru 50.000 e lei, bani rămași din încasările zilei precedente. Ca să fie siguri că nu vor fi de găsit, au mers în încăperea unde se aflau serverele pe care se stocau imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au plecat inclusive cu acestea.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Joi, angajații Altex Timișoara își fac inventarul, pentru a stabili exact câte electronice au dispărut și care este valoarea acestora. (Sursa foto: Economica.net)