Vid are 34 de ani şi a fost văzut pe străzile din Phnom Penh (capitala Cambodgiei) de un cuplu de turişti australieni, John Nettleton şi Diana Koski.

Conform thesun.co.uk, cei doi au fost impresionaţi când au văzut cum Vid era alungat de oamenii îngroziţi de tumoarea lui.

Acela a fost momentul în care cei doi, soţ şi soţie, s-au apropiat de omul străzii şi l-au întrebat dacă poate fi făcut ceva pentru a-l ajuta.

Cu ajutorul unor localnici, cei doi l-au convins pe şeful satului de unde era originar Vid să accepte posibilitatea unei operaţii estetice.

Nettleton, care este fotograf profesionist, a făcut câteva poze cu Vid şi le-a postat pe Facebook, în speranţa că va găsi pe cineva care să-l poată ajuta.

Şansa i-a surâs şi a fost contactat de un om de afaceri din Perth, care ulterior a luat legătura cu un chirurg plastician din Singapore.

“Când l-am întrebat dacă vrea să scape de tumoare, a spus imediat da. A mai spus că poate aşa fetele vor fi interesate de el”, a spus doamna Diana Koski.

În continuare, urmează să se stabilească dacă operaţia este posibilă în cazul lui Vid, iar dacă va fi, cei doi australieni au promis că îl vor ajuta pe Vid să ajungă la Singapore.

Sursă foto: John Nettleton Photography