Evenimentul Zilei > Social > Iulia Vântur, ABUZATĂ în INDIA. Ce a pățit CELEBRA ACTRIȚĂ? Vestea a ajuns IMEDIAT în România
Iulia Vântur, ABUZATĂ în INDIA. Ce a pățit CELEBRA ACTRIȚĂ? Vestea a ajuns IMEDIAT în România

Iulia Vântur, ABUZATĂ în INDIA. Ce a pățit CELEBRA ACTRIȚĂ? Vestea a ajuns IMEDIAT în România

Iulia Vântur a fost abuzată în India! Celebra actriță a prins un rol foarte important într-un film de la Bollywood, în care personajul principal e violat.

Iulia Vântur dă lovitura la Bollywood cu filmul său de debut, „Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala”. În peliculă, frumoasa româncă joacă rolul principal, însă povestea ei este una extrem de tristă, iar scenariștii și producătorii s-au inspirat din fapte reale, scrie Cancan.

În filmul “Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala”, Iulia Vântur joacă rolul unei tinere din Polonia, care vizitează India ca să descopere frumusețile sale. Lucrurile iau o turnură dramatică, iar ea ajunge victima unui violator. Iubita lui Salman Khan este extrem de entuziasmată de noua peliculă, care va avea premiera în luna mai a anului viitor.

Regizorul Prem Soni a declarat în cadrul unui interviu că, pentru rolul principal din „Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala” a căutat pe cineva care să fie dezvoltat din punct de vedere spiritual. Înainte să fie aptă pentru acest rol important, Iulia Vântur a cântat câteva melodii în unele pelicule, inclusiv cele din filmul “Race 3” în care Salman Khan are rol principal.

“Vă mulțumesc foarte mult pentru toată iubirea și suportul vostru, înseamnă mult pentru noi; suntem la începutul călătoriei noastre. Echipa#radhakyongorimainkyonkaala. Răspândiți iubirea! #movie #poster #launch #team #work #love #share #journey #newproject #iuliavantur #RadhaKyonGoriMainKyonKaala #movie #NameShameTheRapists
@studiofiveelements @jimmysheirgill @premsoni @raveenatandon

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: