Evenimentul ZileiActualitateIubita lui Voiculescu și Andreea Moldovan se consolează împreună

Iubita lui Voiculescu și Andreea Moldovan se consolează împreună

Iubita lui Voiculescu și Andreea Moldovan se consolează împreună
Dacă liderii importanți ai USR-PLUS au lipsit, vineri, de la discursul fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu nu a rămas chiar singur în fața „dușmanilor”. El a fost susţinut, pe parcursul celor două ore în care şi-a prezentat bilanţul, de iubita lui, Laura Ştefănuţ. Și de câțiva consilieri, din întreaga armată avută la minister.

Fosta jurnalistă, Laura Ștefănuț, a stat într-un colţ, a făcut fotografii şi nu s-a ferit să o îmbrăţişeze şi o consoleze pe fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, demisă la pachet cu iubitul.

Laura Ștefănuț, mama răniților

La finalul declaraţiilor făcute de fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, iubita lui Voiculescu a îmbrăţişat-o, în semn de încurajare, scrie Antena3.

În sala unde s-a desfăşurat conferinţa au mai fost doar câteva persoane din echipa lui Vlad Voiculescu. Consilieri onorifici şi angajaţi ai grupurilor USR şi PLUS.

În schimb, lideri importanţi ai USR si PLUS nu au fost alături de Vlad Voiculescu şi de Andreea Moldovan. Dan Barna, care fusese la ultima conferinţă a colegului său, în calitate de ministru, nu l-a sprijinit şi de data aceasta.

 Premierul Cîțu atacat frontal

În alocuțiunea sa, Vlad Voiculescu, a spus că premierul şi-a bătut joc de munca unei echipe şi nu s-a consultat cu specialiştii atunci când a luat decizii pentru gestionarea pandemiei. Voiculescu lasă să se înţeleagă că Florin Cîţu i-a pus permanent beţe în roate.

„Am lăsat aceste lucruri să treacă și cred că am greșit. Le-am lăsat să treacă pentru că am crezut că într-un Guvern de coaliție exista niște limite! Acele limite există doar pentru oamenii de bună credință, și doar pentru o parte dintre noi. În final ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe pe care nu a cunoscut-o și pe care și-a permis să o evalueze exact cu Tudorel Toader acum câțiva ani”, a spus Voiculescu.

El a ridicat și problema raportărilor false a decceselor de COVID-19.

„Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. Nu aș vrea să arunc numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele reale și cele raportate”, a mai spus ex-ministrul.


Accesează: