Evenimentul Zilei > International > ITALIA. Român denunțat pentru acte obscene: se plimba gol în fața vecinei de vârsta bunicii
ITALIA. Român denunțat pentru acte obscene: se plimba gol în fața vecinei de vârsta bunicii

ITALIA. Român denunțat pentru acte obscene: se plimba gol în fața vecinei de vârsta bunicii

Un român în vârstă de de 25 de ani a fost denunțat pentru acte obscene, după ce s-a constatat că încerca să își seducă vecina de 76 de ani. Acesta s-a prezentat, în pielea goală, la ușa vecinei sale, care ar putea să îi fie bunică, o doamnă de 76 de ani, i-a zâmbit şi a întrebat-o: “Aveţi nişte zahăr?”.

Întâmplarea, scrie Gazeta Românească, a avut loc vineri seara, în jurul orei 19,00, în oraşul italian Rimini.

Presa italiană relatează faptul că  femeia de 76 de ani a auzit sunând soneria şi când a deschis s-a trezit în faţa chiriaşului ei, un român de 25 de ani, complet dezbrăcat. Acesta nu venise să achite chiria, ci să ceară nişte zahăr, iar pentru asta se dezbrăcase.

Bărbatul a invitat-o apoi pe femeie să vizioneze un film împreună. Italianca, arată sursa citată, a crezut că înţelege greşit, aşa că l-a rugat pe român să repete ce a spus, iar el i-a confirmat că ar fi fericit să vizioneze filmul împreună cu ea. Nemaștiind ce să facă, femeia i-a spus chiriașului român că se duce să închidă poarta grădinii, dar în loc să scape, l-a găsit pe june în faţa uşii ei, masturbându-se. În final femeia și-a sunat fiica, aceasta i-a recomandat să anunțe poliția, iar oamenii legii au venit repede la fața locului și l-au luat la întrebări pe tânăr. Pe numele lui a fost deschis un dosar pentru gesturi obscene. (Sursa foto: Gazetaromanească.ro)