Evenimentul Zilei > EVZ Special > Irina Tănase i-a pus deținuții-n cap lui Dragnea. Ce a făcut concubina fostului lider PSD
Irina Tănase i-a pus deținuții-n cap lui Dragnea. Ce a făcut concubina fostului lider PSD

Irina Tănase i-a pus deținuții-n cap lui Dragnea. Ce a făcut concubina fostului lider PSD

Irina Tănase a găsit o portiță pentru a putea fi mai des alături de concubinul său, Liviu Dragnea. Închis la penitenciarul Rahova, fostul lider PSD a beneficiat de mai multe vizite ale partenerei sale de viață decât alți deținuți.

Cum a reușit asta Irina Tănase? Metoda pare destul de simplă și putem bănui că dezvăluirea acestui tertip va duce la o stare de nemulțumire în spatele gratiilor.

Registrul închisorii a consemnat ultimele vizite făcute de Irina Tănase în incinta penitenciarului Rahova. Concubina lui Liviu Dragnea a decis să își schimbe meseria și l-a vizitat pe fostul șef PSD în calitate de mediator.

Doar o singură dată a fost ca iubită

Din cele patru vizite efectuate în ultimele două săptămâni, doar una a fost în calitate de iubită, celelalte trei fiind în calitate de mediator autorizat.

Pe 22 ianuarie, adică în urmă cu o săptămână, a fost ultima vizită a Irinei Tănase la Rahova. În tabelul de vizite întocmit pe numele lui Liviu Dragnea ca persoană condamnată la Penitenciarul Rahova apare această vizită consemnată în caliate de mediator.

Aceeași calitate a avut-o Irina Tănase și 18 ianuarie, dar și pe 12 ianuarie.

Ce spune legea

Doar în 11 ianuarie se schimbă situația, adică după ce în urmă cu o zi fusese meditator, Irina Tănase s-a întors în vizită la Penitenciarul Rahova drept iubita lui Liviu Dragnea, mai precis, concubina acestuia , notează Digi24.

Irina Tănase l-a vizitat tot atât de des pe Liviu Dragnea ca avocata acestuia.

Legea permite unui mediator vizite fără limită la un deținut, doar că e nevoie de motive clare pentru ca acesta să stea atât de mult de vorbă cu persoana încarcerată.