„Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar perturba capacitatea de a fi liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, sună mesajul preluat din postarea Angelinei Jolie.

Cel de-al doilea citat, preluat de la actrița Billie Lourd pare îndreptat spre Liviu Dragnea, iubitul aflat la pușcărie de mai multe luni: „Trimit dragostea și compasiunea pentru toți cei care au pierdut pe cineva drag, de care le e dor și care le lipsește, mai ales în această zi. Te văd. Este ok dacă nu totul este bine. Poate să fie un amestec cu de toate. Și este în regulă. Simte totul – și ce e bun și ce e mai puțin bine. Fii bun și răbdător cu tine. Nu suferi în tăcere. Nu ești singur”.

Cu ocazia zilei de naștere, când a împlinit 57 de ani, Irina Tănase i-a transmis lui Liviu Dragnea și o poezie de dragoste. Fostul președinte al PSD este încarcerat, în prezent, la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.