Dacă în trecut, Irina, se lăuda cu bijuteria primită de la „tătucul” PSD-ului, în prezent, la mai bine de jumătate de an de când logodnicul ei a intrat la închisoare, tânăra a renunțat să mai poarte inelul scump. Acum, de pe degetul fetei lipsește cu desăvârșire bijuteria de peste 10.000 de euro cu care Liviu Dragnea ar fi cerut-o de soție.

În prezent încarcerat la Rahova, Dragnea s-a consolat după divorțul de Bombonica, prima soție, cu Irina, fosta sa asistentă, care i-a fost parteneră de viață în ultimii ani, atât la bine, cât și la greu. În 2016, imediat după divorț, pentru că relația lor a trecut la un alt nivel, fostul șef PSD s-a mutat cu Irina.

După o perioadă petrecută împreună, Liviu Dragnea i-a oferit iubitei sale și un inel de logodnă din diamante prețioase și aur alb.

Irina Alexandra Tănase a lucrat la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților. Pe atunci, blonda avea 23 de ani. În toamna lui 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Conform Rise Project, la scurt timp, Irina a plecat în Brazilia cu Liviu Dragnea, de sărbători, deși încă era căsătorit cu mama copiilor săi.

În cele din urmă, Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica, în 2015, iar în 2016 i-ar fi oferit inelul de logodnă Irinei. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea. Nunta dintre fostul șef al Camerei Deputaților și Irina Tănase nu a mai avut însă loc. Poate după eliberarea din penitenciar, scrie cancan.ro.