Evenimentul Zilei > EVZ Special > Lovitură grea pentru Dragnea. Gestul făcut de Irina Tănase nu lasă loc de interpretări…
Lovitură grea pentru Dragnea. Gestul făcut de Irina Tănase nu lasă loc de interpretări…

Lovitură grea pentru Dragnea. Gestul făcut de Irina Tănase nu lasă loc de interpretări…

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a renunțat să mai poarte inelul primit în dar de la fostul șef al PSD. Să fie semnul unei răciri a relației?

Dacă în trecut, Irina, se lăuda cu bijuteria primită de la „tătucul” PSD-ului, în prezent, la mai bine de jumătate de an de când logodnicul ei a intrat la închisoare, tânăra a renunțat să mai poarte inelul scump. Acum, de pe degetul fetei lipsește cu desăvârșire bijuteria de peste 10.000 de euro cu care Liviu Dragnea ar fi cerut-o de soție.

În prezent încarcerat la Rahova, Dragnea s-a consolat după divorțul de Bombonica, prima soție, cu Irina, fosta sa asistentă, care i-a fost parteneră de viață în ultimii ani, atât la bine, cât și la greu. În 2016, imediat după divorț, pentru că relația lor a trecut la un alt nivel, fostul șef PSD s-a mutat cu Irina.

După o perioadă petrecută împreună, Liviu Dragnea i-a oferit iubitei sale și un inel de logodnă din diamante prețioase și aur alb.

Irina Alexandra Tănase a lucrat la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților. Pe atunci, blonda avea 23 de ani. În toamna lui 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Conform Rise Project, la scurt timp, Irina a plecat în Brazilia cu Liviu Dragnea, de sărbători, deși încă era căsătorit cu mama copiilor săi.

În cele din urmă, Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica, în 2015, iar în 2016 i-ar fi oferit inelul de logodnă Irinei. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea. Nunta dintre fostul șef al Camerei Deputaților și Irina Tănase nu a mai avut însă loc. Poate după eliberarea din penitenciar, scrie cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.