Evenimentul Zilei > Social > ÎPS Teodosie promovează un local „unde să faci pomana în tihnă” VIDEO
ÎPS Teodosie promovează un local „unde să faci pomana în tihnă” VIDEO

ÎPS Teodosie promovează un local „unde să faci pomana în tihnă” VIDEO

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, apare într-un video în care promovează un local special pentru parastase.

Arhiepiscopul Tomisului a promovat un local de parastase şi are numai cuvinte de laudă pentru acest loc realizat special pentru cei care își pomenesc morții.

ÎPS Teodosie  spune că este binevenită apariția acestui gen de localuri într-un clip publicitar.

Sunt diverse restaurante unde se fac şi pomeni şi alte evenimente. Aceasta este consacrată exclusiv pentru pomeni. Este mare lucru să ai unde să faci pomana în tihnă, spune Înaltpreasfinţitul Teodosie în clipul de promovare.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, preotul Eugen Tănăsescu, a precizat că nu se poate spune că este vorba de o reclamă având în vedere că spaţiul a fost cedat gratuit către Biserică de proprietarul localului respectiv. Proprietarul apare în clip spunând că vine în întâmpinarea clienţilor cu un segment nou, putând face la cerere colivă,, colaci şi că oferă servicii de calitate la preţuri competitive.

Este un loc unde se vor săvârşi slujbele bisericeşti la parastase

„Nu putem vorbi de reclamă, nu vorbim de un loc comun, ci de un loc unde se vor săvârşi doar slujbele bisericeşti. Înalt Prea Sfinţitul a fost acolo, a binecuvântat salonul respectiv şi apoi a spus un cuvânt pentru cei care urmăresc materialul respectiv. Dar nu este o reclamă în sensul că nu are un contract de publicitate. Patronul respectiv respectiv a pus localul respectiv la dispoziţie pentru cei care doresc să facă parastase. Sunt situaţii în care omul nu are posibilitatea să facă parastasul acasă sau la un restaurant. Are un spaţiu pus la dispoziţie exclusiv pentru acest lucru”, a declarat Eugen Tănăsescu, potrivit Antena 3.

Doi oameni de afaceri din Constanţa au pus la punct un „local de parastase”, mai precis, vor pregăti exclusiv astfel de mese. Unul dintre oamenii de afaceri, care apare şi în reclamă (video) este Bogdan Dumitru. El deţine şi un restaurant situat în staţiunea Mamaia. Proprietarii promit că vor veni în sprijinul celor care vor apela la serviciile lor la preţuri foarte mici.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: