Trupul neînsufleţit al băiatului a fost găsit chiar de tatăl acestuia, cu care locuia. Mama lui lucra în strinătate, iar potrivit martorilor, aceasta se afla în drum spre casă în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea.

Din primele informaţii, după ce ar fi aflat notele ruşinoase la examenul de bacalaureat, adolescentul ar fi avut o discuţie aprinsă prin telefon cu mama lui, care i-a spus că va veni acasă. Nu a mai apucat însă să îşi vadă fiul. Acesta a fost găsit mort în propria locuinţă.

Deşi prima ipoteză este cea potrivit căreia tânărul în vârstă de 18 ani s-ar fi sinucis, anchetatorii iau în calcul şi o a doua variantă. Rudele le-au povestit anchetatorilor că băiatul mergea în fiecare zi la sala de forţă din localitate şi folosea des energizante şi proteine. Există posibilitatea ca suplimentele pentru masa musculară pe care le lua în mod constant, să-i fi provocat decesul.

“Urmează ca toate cauzele să fie stabilite în urma efectuării necropsiei, iar toate împrejurările în care a survenit decesul să fie stabilite după efectuarea cercetărilor”, a spus Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş.