Unul dintre cei mai cunoscuți rapsozi din România a murit. Doliu în lumea artistică

Unul dintre cei mai cunoscuți rapsozi din România a murit. Doliu în lumea artistică Sursa Foto: Arhiva EVZ

Iorgu Cleanu, unul dintre cei mai cunoscuți rapsozi din Onești, a murit la doar 66 de ani. Vestea a venit ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut și apreciat.

Cu o carieră muzicală bogată, Iorgu Cleanu a fost mai mult decât un artist. A fost un bun prieten, mereu deschis pentru apropiați.  Prin muzica sa, a reușit să atingă inimile multor oameni.

Iorgu Cleanu a murit la vârsta de 66 de ani

Anunțul tragic al dispariției lui Iorgu Cleanu a fost făcut în această dimineață de către familia sa. Au transmis un mesaj simplu și extrem de dureros: „S-a dus tot sufletul meu…”.

Cei dragi ai lui Iorgu Cleanu și-au exprimat profundul lor regret și durerea imensă după pierderea unui om deosebit  Iorgu Cleanu a fost foarte apreciat, mai ales pentru talentul și personalitatea sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artistul a fost foarte iubit de comunitate

Artistul a reușit să atingă inimile multor oameni prin muzica sa. Iorgu Cleanu va rămâne în memoria orașului Onești drept un simbol al pasiunii și dedicării.

După anunțul familiei, au început să apară reacțiile celor care l-au îndrăgit pe artist.

„Nu ai fost tatal meu natural ,dar mai crescut ,m ai iubit si m ai ajutat ca pe propriul tau copil Ma insoteai la toate examenele si erai prima persoana pe care o sunam cand aveam o problema ,sa mi dai cele mai sanatoase sfaturi.

O sa mi lipsesti….plang si regret ca nu ti am aratat respectul si afectiunea pe care o meritai….Dumnezeu sa te ierte…Ai fost talal meu bun ….Ai fost puterea mea”, „Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă”.

Iorgu Cleanu a murit la vârsta de 66 de ani. Sursa foto: Facebook.

Mesajele au curg după aflarea veștii că Iorgu Cleanu a murit

Alți fani au scris: „O să-mi lipsești, erai liniștea noastră și veneam cu drag la tine. Cântecele tale vor rămâne în amintirea noastră. Ai făcut parte din familia noastră și tot timpul te simțeai ca acasă”,

„Dna Mariana multă putere !!Ioana ,Mădălina ,Cristi să vă întărească Dumnezeu pentru ca aveți multe de parcurs! O să mi lipsească îmbrățișările tale și cum îmi spuneai fata mea ce frumoși sunteți ,și ce băiat frumos ai. Te purtam în rugăciuni și să le cânți frumos îngerilor (fără prostii ca te da afară).

Nu puteam să nu glumesc așa cum o făceai tu tot timpul. Rămas bun OM frumos la suflet!!”. Sunt doar câteva dintre mesajele postate în memoria rapsodului, potrivit cancan.ro.