A murit un interpret îndrăgit. A fost găsit în locuința sa. Avea doar 31 de ani

A murit un interpret îndrăgit. A fost găsit în locuința sa. Avea doar 31 de ani Sursa foto: Pixabay

A murit un interpret îndrăgit de muzică populară. Artistul, de numai 31 de ani,  a fost găsit fără suflare în locuinţa sa de către fratele său. 

A murit interpretul Mile Povan. Artistul, avea numai 31 de ani. O veste tristă vine de la Arad, unde cântărețul de muzică populară Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa.

A murit un interpretul Mile Povan. Cauza decesului

Cântătețul de muzică populară Mile Povan, pe numele său Mihai Leric, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de postul Hora TV.

„Câtă tristețe și câtă durere în lumea muzicii populare, l-am pierdut pe colegul nostru drag Mile Povan! Drum lin spre rai prieten și coleg drag!”, arată Hora TV, pe pagina de socializare a postului TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Solistul Mihai Leric, cunoscut cu numele de scenă Mile Povan, a murit. Artistul a fost găsit fără suflare de către fratele lui în locuința sa din municipiul Arad, din zona UTA, marți seara. Potrivit primelor informații, artistul ar fi făcut infarct.

Fratele artistului a sunat la 112 pentru că acesta nu răspundea la telefon, iar la fața locului s-au deplasat pompierii pentru a dărâma ușa locuinței sale și un echipaj al serviciului de ambulanță care a constatat decesul.

A murit interpretul Mile Povan. Sursa foto: Facebook

Colegii și prietenii deplâng moartea sa prematură

Cunoscuta interpretă de muzică populară Doriana Talpeș a transmis un mesaj după aflarea veştii că a murit Mile Povan.

„Cu sufletul trist și cu lacrimi în ochi ne alăturăm și noi celor care îl plâng pe colegul nostru, Mile Povan! Am fost colegi la Școala Populară de Artă și acum mulți ani, Grigo, soțul meu, a făcut parte din formația cu care cânta Mile. O voce atât de frumoasă și un suflet atât de bun! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris cunoscuta interpretă Doriana Talpeș.

De asemenea, şi solista Diana Selagea a scris că pur şi simplu nu-i vine să creadă că a murit prietenul ei Mile Povan.

„Nu pot să cred!!!!!! Încă o veste tristă în lumea muzicală, colegul, prietenul nostru Mile Povan a plecat spre veșnicie!!Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a transmis solista Diana Selagea.

Astăzi sufletul îmi este în lacrimi

Denisa Claudia Borodi se arată profund îndurerată de moartea celei mai minunate persoane. Aceasta a scris:

„Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a celei mai minunate persoane și de omenie Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să te odihnească în pace Nu ne am așteptat la o așa veste ,dragul nostru Mile Povan”, a scris pe social media.