Evenimentul Zilei > Actualitate > Ionuț Negoiță îi atacă pe Gheorghe Hagi și Gigi Becali: „Eu nu am rude în fotbal”
Ionuț Negoiță îi atacă pe Gheorghe Hagi și Gigi Becali: „Eu nu am rude în fotbal”

Ionuț Negoiță îi atacă pe Gheorghe Hagi și Gigi Becali: „Eu nu am rude în fotbal”

Ionuț Negoiță, patronul echipei Dinamo, este nemulțumit de jocurile de culise din campionatul intern și precizează că el nu are relații de familie în fotbal.

Ionuț Negoiță, patronul echipei Dinamo, a afirmat că „roș-albii” vor ajunge în play-off. Omul de afaceri este nemulțumit pentru că a sesizat jocuri de culise în campionat și a precizat că el nu are legături de familie în fotbal. Cei vizați de Negoiță sunt Gigi Becali și Gheorghe Hagi.

„Vom ajunge în play-off. Acolo suntem singuri, nu avem nici un fel de prietenii sau rudenii și luptăm cu noi, în primul rând. E greu de crezut că putem face față. Mă limitez la atât: sunt nou în fotbal și nu am prieteni sau neamuri la alte echipe, e complicat să câștigi un campionat. Întotdeauna au contat aceste lucruri, chiar dacă acum contează din ce în ce mai puțin. Eu nu am atâtea relații. Știa Șumudică ce zice, atunci când spunea că se teme de jocuri de culise în play-off", a spus Negoiță la Digi Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.