Ionuț Cristache a intrat în echipa Canal 33. Vine cu o emisiune surpriză

Ionuț Cristache a intrat în echipa Canal 33. Vine cu o emisiune surpriză Sursa foto: Arhiva EVZ

Ionuț Cristache a intrat în echipei Canal 33. Jurnalistul va realiza emisiunea săptămânală „E adevărat?”, în fiecare luni, de la orele 19.00, pe canalul de YouTube și va semna un editorial, în fiecare vineri, alături de editorialiștii consacrați.

Ionuț Cristache:  Ce „E Adevărat?” rămâne să vedeți și să citiți!”

Ionuț Cristache s-a alăturat echipei Canal 33. Proiectul video va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 19.00, pe canalul de youtube al televiziunii.

Mă bucur să mă pot alătura unui proiect care are în componența sa oameni cu care, de-a lungul timpului, m-am intersectat. Fie în calitate de colaboratori, fie în cea de invitați ai talk-show-urilor pe care le-am găzduit. O adevărată provocare găsesc în angajamentul de a publica săptămânal câte un editorial pe platforma canal33.ro, a declarat jurnalistul Cristache.

Emisunea va dezbate controversele momentului

Ionuț Cristache a explicat că în emisiunea „E adevărat?” va dezbate cele mai controversate subiecte ale momentului:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Într-o epocă a vorbelor, uneori în exces, e o surpriză să constat că mai există interes patronal și, mai ales, interes din partea publicului, pentru informatia scrisă. Cât privește emisiunea „E adevărat?”, această își propune să dezbată controversele momentului și să discute cu personajele zilei, într-o structură provocatoare și inedită. Ce „E Adevărat?” rămâne să vedeți și să citiți!” a mai spus  jurnalistul.

EXCLUSIV. Ionuț Cristache, fostul moderator de la TVR, va face emisiuni pe canalul de YouTube EVZ-CapitalIonuț Cristache. Sursa foto: Arhiva EVZ.

Jurnalistul Ionuț Cristache va semna și un editorial

În colaborarea cu echipa de la Canal 33 implică și altceva. Mai exact, în fiecare vineri, va semna un editorial pe site-ul canal33.ro.

Cu privire la Prima News, jurnalistul va continua să prezinte talk-show-ul postului din grupul Clever. Reamintim că în fiecare duminică moderează emisiunea „La final” pe postul TV Prima News. Așadar, Cristache va continua să prezinte talk-show-ul postului din grupul Clever.

Ionuț Cristache, care a spus recent că „mi-am asumat misiunea de a fi jurnalist împotriva curentului”, a mai făcut parte din echipa TVR, Evenimentul zilei și Antena 3, scrie canal33.ro.