Evenimentul Zilei > Sport > Ion Țiriac, în audiență la Nicolae Ciucă: „Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!” Replica premierului
Ion Țiriac, în audiență la Nicolae Ciucă: „Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!” Replica premierului

Ion Țiriac, în audiență la Nicolae Ciucă: „Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!” Replica premierului

Ion Țiriac a povestit cum a decurs întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă, în încercarea de a salva situația de la Dinamo, care este tot mai critică. Dar premierul României i-a spus miliardarului: „Vedeți că eu sunt general de armată, eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo, ca dumneata”.

Ion Țiriac a fost primit în audiență de către Nicolae Ciucă cu scopul de a discuta despre situația clubului Dinamo. Miliardarul i-a cerut premierului să facă ceva pentru a slava clubul: „Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!”. Dar premierul nu s-a lăsat înduplecat: „Vedeți că eu sunt general de armată, eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo, ca dumneata”.

Ion Țiriac a dezvăluit cum a decurs discuția pe care a purtat-o recent cu prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Ţiriac a încercat să-l convingă pe Nicolae Ciucă că Dinamo merită mai mult

Din păcate, întâlnirea dintre premier şi Ion Țiriac nu a avut rezultatul dorit de fostul sportiv, mai ales după ce Nicolae Ciucă i-a transmis clar ce simpatii are cu privire la sport, chiar dacă miliardarul a încercat să-i sugereze premierului să-și îndrepte privirea și către Dinamo.

Ion Țiriac a povestit: „Foarte curios… când l-am cunoscut pe domnul prim-ministru Nicolae Ciucă, căruia îi mulțumesc că mi-a făcut favoarea să mă primească imediat la dumnealui, mi-a și spus: Domnu’ Țiriac, vedeți că eu sunt general de armată, eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo, ca dumneata”, a mai relatat miliardarul.

„Treaba cu Dinamo e o treabă tristă”

Ion Ţiriac i-a replicat premierului Ciucă: „Domnu’ general, să dea Dumnezeu să vă țină Steaua încă vreo 50 de ani, dar vedeți cum faceți și cu Dinamo, să-i mai băgați ceva pe sub fund, ca să stea, pentru că din ăștia doi ( CSA Steaua și CS Dinamo) mi-au ieșit 99% din campionii olimpici și mondiali la toate sporturile”, a mai povestit miliardarul.

Şi continuă: „Treaba cu Dinamo e o treabă tristă (…). Acolo, ba că sunt afecționații (n.r. – suporterii), pe vremuri îi numeam chibiți, ba că sunt ăștia care hotărăsc, ba că sunt ceilalți care hotărăsc, ba că se vinde, ba că se cumpără… bă, dar școala de copii unde e? Dacă noi aveam nu multe, ci 50 de academii precum cea a lui Hagi, gândește-te dumneata…unde eram?”, a declarat Țiriac, pentru GSP.ro.