Evenimentul ZileiSportIon Ţiriac a răbufnit când a aflat suma. „Tu ești tâmpit la cap”

Ion Ţiriac a răbufnit când a aflat suma. „Tu ești tâmpit la cap”

Ion Ţiriac a răbufnit când a aflat suma. „Tu ești tâmpit la cap”
Fostul sportiv român, Ion Ţiriac a povestit recent că a fost uluit de suma exagerată pe care a plătit-o preşedintele de la Real Madrid pentru achiziţionarea lui David Beckham.

La acea vreme Beckham nu avea valoarea pe care a demonstrat că o are mai târziu, iar Ţiriac credea atunci că Florentino Perez s-a păcălit plătind suna de 50 de milioane de dolari pentru un sportiv începător.

„Sunt prieten bun cu Florentino Perez, președintele Realului. Mi-aduc aminte când l-a luat pe David Beckham. I-am zis: „tu ești tâmpit la cap, dai 50 de milioane pe ăsta?”

Pe vremea aceea nu merita. A făcut 150 de milioane in Asia în două meciuri și 50 de milioane de euro din tricourile vândute”, a spus Ţiriac.

Beckham a jucat la Real Madrid în perioada 2003 – 2007 și a marcat 13 goluri în 116 partide. Madrilenii și-au scos banii investiți în David, ținând cont de numărul uriaș de tricouri cu numele englezului vândute în toată lumea

De asemenea, Ţiriac a mai spus că celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo este un jucător mai bun decât rivalul său, Lionel Messi.

„În sport contează cine e sportivul, cum e și cum se vinde. În opinia mea, Ronaldo de departe e cel mai bun fotbalist. Nu Messi, mie nu îmi place Messi. Ronaldo e mult mai atlet, mai profesionist. Ronaldo nu e îngâmfatul pe care îl vede toată lumea”, a mai spus Țiriac, potrivit digisport.ro


Accesează: