Evenimentul ZileiSocialIon Cristoiu a fost reclamat la CN pentru Combaterea Discriminării. Ar fi sugerat că Raed Arafat e homosexual

Ion Cristoiu a fost reclamat la CN pentru Combaterea Discriminării. Ar fi sugerat că Raed Arafat e homosexual

Ion Cristoiu a fost reclamat la CN pentru Combaterea Discriminării. Ar fi sugerat că Raed Arafat e homosexual
Ion Cristoiu a fost reclamat pentru că ar fi sugerat că Raed Arafat este homosexual. Atacul principal al jurnalistului Ion Cristoiu a fost însă îndreptat cu adevărat asupra longevității lui raed Arafat în funcția de șef DSU.

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării de către consilierul general PNL Adrian Moraru. El este acuzat că ar fi sugerat că șeful DSU, Raed Arafat, este homosexual.

Intervenție malițioasă pe Facebook a lui Ion Cristoiu

„Raed Arafat, dacă maică-ta, dacă o-i mai avea, sau sor’ta sau iubitul tău sau iubita ta, că nu știu ce are el”, spune Ion Cristoiu într-o intervenție pe Facebook în care critică modul cum a fost realizată evacuarea de la Spitalul Foișor.

Jurnalistul Ion Cristoiu mai spune, într-o intervenție video de 45 de minute, postată pe 10 aprilie, că „cei care așteaptă ca Raed Arafat să cadă să nu se iluzioneze. E mai tare ca Ceaușescu”.

Afirmațiile la adresa lui Raed Arafat au fost remarcate de Adrian Moraru

Afirmația lui Ion Cristoiu a fost remarcată de consilierul general PNL Adrian Moraru.  Acesta a considerat că trebuie sancționată și l-a reclamat pe Ion Cristoiu la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării, relatează newsweek.ro .

„Dincolo de ce părere avem despre Arafat, atacurile suburbane cu aluzii legate de orientarea sexuală a lui Arafat ar trebui să fie sancționate de CNCD”, a precizat Adrian Moraru.

Raed Arafat – criticat pentru situația creată la Spitalul Foișor

Raed Arafat este criticat pentru situația creată la Spitalul Foișor. La fel de criticat a fost șiministrul Sănătății Vlad Voiculescu. Cei doi și-au cerut oficial scuze pentru tot ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor, dar au existat numeroși contestatari care le-au solicitat demisia.

Referitor la decesul a trei persoane cu COVID-19, Raed Arafat a declarat: “Știm cu toții că este o boală foarte perfidă și îmi exprim sincere codoleanțe pentru familiile celor decedați. Însă moartea acestor pacienți nu are legătură cu acțiunea de transfer a acestor pacienți.

Primul decedat, un bărbat, a făcut stop cardiac înainte de a fi preluat de ambulanţă. Ceilalți doi pacienți, două femei, au murit la câteva ore de când au fost internate la secția ATI. Au fost preluate apoi de mașinile aparținătorilor. Însă doresc să precizez că moartea lor nu poate fi imputată acțiunii de transfer a pacienților din Spitalul Foișor”.

 


Accesează: