Evenimentul Zilei > Politica > Radu Banciu: Iohannis e un politician de proastă calitate, iar Ponta a mințit mai mult decât a spus adevărul
Radu Banciu: Iohannis e un politician de proastă calitate, iar Ponta a mințit mai mult decât a spus adevărul

Radu Banciu: Iohannis e un politician de proastă calitate, iar Ponta a mințit mai mult decât a spus adevărul

Radu Banciu i-a criticat dur, în ediția de marți seara a emisiunii „Lumea lui Banciu”, pe fostul premier Victor Ponta și pe Klaus Iohannis, preşedintele României.

"Se simte un pic de ciudă la Victor Ponta, dar Klaus Iohannis e un politician și el, chiar dacă unul de proastă calitate. E un politician de joasă speță, înclin să spun, dar asta nu înseamnă că toată această lipsă de atribute politice îl plasează într-o ipostază diferită de ceilalți. Adică și el poate să joace politic, așa cum au jucat toți. Ce, Victor Ponta nu a mințit în politică? A mințit mai mult decât a spus adevărul. 

Klaus Iohannis a mințit și el în politică așa cum se minte, adică el nu era cu nimic diferit de ceilalți politicieni, atât doar că nu avea nici cea mai mică umbră de anvergură politică. Alții mai aveau.

De exemplu, Victor Ponta a reușit să păcălească în PSD mai mulți grei ai PSD-ului. Klaus Iohannis n-a păcălit chiar așa de mulți liberali. L-a păcălit, să zicem, pe Căcărău. Asta cu amendamentul că nu și-a scris Căcărău încă memoriile. Poate atunci ne va spune că și-a dat seama de la început cine e Klaus Iohannis”, a afirmat Radu Banciu.

ADVERTISING
 
inRead invented by TeadsDe exemplu, Victor Ponta a reușit să păcălească în PSD mai mulți grei ai PSD-ului. Klaus Iohannis n-a păcălit chiar așa de mulți liberali. L-a păcălit, să zicem, pe Căcărău. Asta cu amendamentul că nu și-a scris Căcărău încă memoriile. Poate atunci ne va spune că și-a dat seama de la început cine e Klaus Iohannis”, a afirmat Radu Banciu.