Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis ARE UN PREFERAT pentru şefia PNL? Ludovic ORBAN A SURPRINS cu un RĂSPUNS care spune multe DESPRE ATMOSFERA din rândul LIBERALILOR
Iohannis ARE UN PREFERAT pentru şefia PNL? Ludovic ORBAN A SURPRINS cu un RĂSPUNS care spune multe DESPRE ATMOSFERA din rândul LIBERALILOR

Iohannis ARE UN PREFERAT pentru şefia PNL? Ludovic ORBAN A SURPRINS cu un RĂSPUNS care spune multe DESPRE ATMOSFERA din rândul LIBERALILOR

Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al PNL, a fost prezent sâmbătă la Cluj şi a folosit această ocazie pentru a transmite că șeful statului, Klaus Iohannis, nu se va implica în competiția internă din partid.

De asemenea,liberalul a spus că obiectivul său pentru partid este câștigarea alegerilor prezidențiale, conform Agerpres.

„Opinia mea e că președintele Klaus Iohannis nu se va implica în această competiție internă. Cei care sunt chemați să decidă cine va face parte din următoarea conducere a PNL sunt membrii PNL și cei 5.000 de delegați care vor reprezenta fiecare filială județeană la acest congres.

Eu sunt cunoscut ca un om care a fost implicat în prima linie în bătălia pentru alegerea domnului Iohannis ca președinte al României. Eu, ca și PNL, ne-am angajat, alături de președintele Iohannis, să punem în practică un proiect de țară, pe care, în mod evident, îl susținem. În ceea ce mă privește pe mine, îmi voi fixa ca obiectiv în fața congresului câștigarea alegerilor prezidențiale, iar ulterior a celor locale și parlamentare”, a menționat Orban.

Când a fost întrebat dacă președintele Iohannis are un candidat preferat pentru funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban a precizat: „Nu mă mai întrebați pe această temă, că nu sunt purtător de cuvânt al președintelui. Sunt convins că preferatul președintelui Iohannis va fi acela care va fi ales de membrii PNL.”