Evenimentul Zilei > Actualitate > Invitat la o partidă de amor în trei, și-A UCIS prietenul și A VIOLAT-O pe iubita lui
Invitat la o partidă de amor în trei, și-A UCIS prietenul și A VIOLAT-O pe iubita lui

Invitat la o partidă de amor în trei, și-A UCIS prietenul și A VIOLAT-O pe iubita lui

Și-a ucis prietenul, i-a rănit iubita în timp ce aceasta a încercat să își salveze ”jumătatea”, apoi a violat-o pe femeie, i-a furat un radio CD din casă, și bani, apoi a dispărut. Aceasta e adevărata poveste în cazul crimei petrecute zilele trecute în zona Circumvalațiunii din Timișoara. Luni, procurorii au transmis că la finele săptămânii trecute au reușit să îl descopere pe criminalul bărbatului de 52 de ani.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au propus, la finele săptămânii, arestarea preventivă a lui Cătălin Durai, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de infracţiunilor de omor, viol, lovire sau alte violenţe şi furt calificat.                             

Judecătorii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. ”S-a reţinut că  în noaptea de 8 aprilie 2016 inculpatul Cătălin Durai a omorât, prin înjunghiere, victima A. N., în interiorul unui apartament din Timişoara, după care, prin ameninţare a întreţinut un raport sexual cu persoana vătămată D. L., concubina victimei, pe care a şi tăiat-o în prealabil cu cuţitul, la mâna stângă, când a vrut să intervină în sprijinul victimei, iar apoi, la plecarea din apartament a luat un radio CD şi 140 lei”, transmite prim-procurorul Vasile Bâc de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Inițial, criminalul fusese invitat în apartamentul victimelor sale pentru o partidă de sex în trei. Nu se știe de ce, în loc de amor s-a ajuns la crimă. Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale. ( Sursa foto: Opinia Timișoarei)