Evenimentul Zilei > Monden > Investiție neașteptată făcută de un miliardar român. Prietenul lui a dezvăluit totul
Investiție neașteptată făcută de un miliardar român. Prietenul lui a dezvăluit totul

Investiție neașteptată făcută de un miliardar român. Prietenul lui a dezvăluit totul

Un cunoscut miliardar român a făcut o investiție cu totul neașteptată în urmă cu mai mult timp, semn că nu vrea să le lase apropiaților pe cap responsabilitățile sale.

Astfel, Ion Țiriac, acum în vârstă de 82 de ani, și-a pregătit un loc de veci în celebrul cimitir Bellu. Suma investită pentru acest plan este uriașă, însă acolo va fi înmormântată toată familia lui.

Omul de afaceri a achiziționat o parcelă de pământ pe care a dat 50.000 de euro. Aici pot fi amenajate 12 cripte subterane și opt cripte supraterane.

Ion Țiriac are un loc de veci de peste 100.000 de euro

Țiriac a ținut să pună totul la punct, drept pentru care s-a pregătit și cu planul de construcție a criptelor. Totul ar urma să fie construit din marmură și granit, iar prețul ar ajunge astfel la 80.000 de euro.

Miliardarul a încercat să-l convingă chiar și pe prietenul său Ilie Năstase să accepte un loc de veci în cimitirul Bellu, însă acesta din urmă a refuzat. Primul lider din istoria circuitului ATP a mărturisit în urmă cu ceva timp că se simte foarte bine și consideră că este într-o mare formă, drept pentru care nu e cazul să se gândească la lucruri negative.

Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic”, a spus Năstase.

Ilie Năstase nu vrea să se gândească la moarte

Fostul tenismen a mai susținut atunci că nu îi va lăsa prietenului său nicio moștenire, pentru că toată lumea știe faptul că Țiriac este mult mai bogat decât el.

„M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum. Şi Țiriac a adăugat pe loc: „Te invit la mine!” M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: „Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”, a spus Ilie Năstase anul trecut, potrivit playsport.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: