Evenimentul Zilei > Sport > Întreaga suflare roș-albastră va lua foc! Anunțul lui Becali, decisiv pentru soarta FCSB
Întreaga suflare roș-albastră va lua foc! Anunțul lui Becali, decisiv pentru soarta FCSB

Întreaga suflare roș-albastră va lua foc! Anunțul lui Becali, decisiv pentru soarta FCSB

Gigi Becali dorește să mute FCSB din nou pe un alt stadion.

Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să își ducă echipa pe stadionul „Tineretului” Arcul de Triumf, în momentul în care va fi gata. Becali consideră că un stadion mai micuț, dar nou, ar fi tot ce are nevoie vicecampioana României.

Patronul FCSB vrea să mute din nou echipa, după ce în ultima vreme a jucat la Giurgiu și la Pitești:

„Nu știu dacă o să mă duc să joc pe Ghencea, trebuie să-mi facă un preț bun ca să mă duc să joc acolo. Am stadionul ”Tineretului” Arcul de Triumf, o să mă duc să joc acolo. Ce îmi trebuie mai mult? La meciurile cu echipe mici am nevoie de 10 – 15 mii de locuri.

Nu-mi trebuie mai mult, iar partidele importante le joc pe Arena Națională. Acum să vedem, cine îmi face un preț mai bun, acolo joc. Ei trebuie să facă bani cu Ghencea și trebuie să-mi facă ofertă ca să mă duc acolo, să-mi facă ei mie”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Stadionul Arcul de Triumf va fi modernizat pentru Campionatul European 2020. Pentru reabilitarea stadionului a fost nevoie de o investiție de 24.000.000 de euro, iar capacitatea sa va fi de 8.207 locuri.

Noul stadion va beneficia de spații pentru presă, spații de cazare, locuri VIP și 170 de locuri de parcare pentru spectatori. Stadionul va avea un gazon natural cu fibre artificiale și va avea încălzire.

Stadionul „Ghencea” (31.250 de locuri) „Giulești” (14.000 de locuri) și Arcul de Triumf (8.207 de locuri) sunt cele trei stadioane noi pentru meciurile de la Euro 2020.