Evenimentul Zilei > International > Internat cu o leziune la genunchi, Borisov prezintă din spital noul cabinet al GERB
Internat cu o leziune la genunchi, Borisov prezintă din spital noul cabinet al GERB

Internat cu o leziune la genunchi, Borisov prezintă din spital noul cabinet al GERB

24CHASA. „Pentru noi, alegătorul bulgar este pe primul loc”, a spus Boiko Borisov, din spital, unde a fost internat în cursul serii de luni, pentru o leziune la genunchi.

„Ei sunt fericiți că acum șchiopătez, dar capul meu este sănătos”, a spus Borisov. „Alegătorii bulgari au vrut ca eu să fiu prim-ministru. Nu am candidat pentru postul de prim-ministru doar pentru a fi pace. Putem fi o opoziție demnă. În prezent există o uriașă majoritate de guvernare”. Potrivit lui Borisov, președintele Adunării Naționale ar fi trebuit să fie numit de GERB, ca prima forță politică rezultată la alegeri. Partidul îl susține în unanimitate pe Daniel Mitov pentru funcția de prim-ministru.

Îl propunem pe Rumen Hristov ca vicepremier și ministru al apărării. Dăm un semnal clar cu Rumen Hristov și Daniel Mitov privind orientarea noastră euro-atlantică. Ministrul culturii va fi Kalin Valiov. Tomislav Doncev este, fără îndoială, cea mai mare capacitate pentru fonduri europene. Ekaterina Zaharieva – ministru de externe. Denița Sacheva rămâne ministru al afacerilor sociale. Sașo Ivanov – ministrul dezvoltării regionale.

Desislava Ahladova rămâne ministru al justiției. Ivelina Vasileva – ministrul mediului și apelo. Desislava Taneva – ministru al agriculturii. Zecio Stankov – ministru al economiei. Deliat Dobrev – ministrul al energiei. Krasi Kralev rămâne ministru al sportului, Liuben Dilov-fiu a fost nominalizat pentru funcția de ministru al turismului. Krasimir Vâlcev rămâne ministru al educației. (Rador)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9724273

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.