Interlop la 20 de ani. Aşa poate fi rezumat cazul lui Mohamed Bazi, traficat de heroină şi cocaină, care face parte dintr-o grupare ce are ”sediul” la Londra şi care distribuie ”marfa” în toată Anglia. Conform jurnaliştilor de la The Sun, micul traficant a fost furat de succesul operaţiunilor sale şi a început să posteze fotografii în care luxul era din ce în ce mai prezent.

Ceasuri scumpe, teancuri mari de bani, maşini de lux… Doar o parte din arsenalul prin care Mohamed Bazi arăta că este foarte productive. Acest aspect a atras atenţia ofiţerilor antidrog, care în cele din urmă l-au interceptat. Traficantul de droguri a primit doi ani de închisoare şi 200 de zile de muncă în folosul comunităţii.

În operaţiunea care l-a vizat, oamenii legii au găsit în telefonul lui Bazi mesaje despre tranzacţiile ilegale, dar şi fotografii cu acesta în faţa drogurilor. În prezent, acesta a fost eliberat pe cauţiune, până la un nou termen.

“El a fost un membru al Dangerous Drug Network, din Londra, şi călătorea în zone precum Swindon, pentru a găsi cumpărători pentru droguri”, a spus unul dintre anchetatori.