Evenimentul Zilei > Actualitate > Interlopii din Capitală termură. Se pregătește un război al clanurilor. Duduienii conduc
Interlopii din Capitală termură. Se pregătește un război al clanurilor. Duduienii conduc

Interlopii din Capitală termură. Se pregătește un război al clanurilor. Duduienii conduc

Tatăl răposatului interlop Emi Pian ar putea fi eliberat din închisoare, lucru ce ar putea însemna un adevărat război al clanurilor chiar pe străzile Capitalei. Se pregătește răzbunarea lui Emi Pian?

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, interlopul ucis în timpul unei partide de barbut, are speranțe mari că va ieși din pușcărie.

Bătrânul Duduianu nu a fost lăsat atunci de oficialii din închisoarea Rahova să participe la funeraliile fiului său, refuzându-i cererea de eliberare temporară.

Nicolae Duduianu a ajuns după gratii anul trecut, după ce a fost acuzat de tentativă de omor. El a fost condamnat definitiv la cinci ani și zece luni de pușcărie, după ce a încercat să omoare un pieton, calcându-l în mod intenționat cu mașina, chiar pe trecerea de pietoni.

Ajuns la 77 de ani, se pare că în închisoare s-a purtat exemplar, astfel că la comisia de evaluare acesta ar fi primit aviz pozitiv.

La momentul crimei și, ulterior, al decesului fiului acestuia, au existat zvonuri că și bătrânul Nicolae Duduianu ar fi decedat, numai că au fost doar zvonuri. Dacă zvonurile sunt adevărate, și Duduianu va fi eliberat, lucrurile se vor schimba, scrie KanalD.

Clanul Duduianu vrea răzbunare pentru Emi Pian?

Cel puțin în ceea ce privește conducerea Clanului Duduianu. În lumea interlopă creatorul unuia  dintre cele mai influente și dure clanuri din București, Nicolae Duduianu, este recunoscut pentru duritatea și caracterul violent. Iar dacă, din închisoare, acesta le-ar fi transmis celorlalți că dorește răzbunare pentru decesul fiului său, s-ar putea să avem de-a face cu un război în București.

În ultima perioadă membrii ai clanului Duduienilor au fost șifonați de membrii altor clanuri. A fost cazul celor doi frați Anaser și Aramis Duduianu, veri cu Emi Pian. Anaser ar fi fost bătut în Anglia, la Birmingham, de clanul Sărdarudin Craiova, iar Aramis în județul Dolj. După dispariția lui Emi Pian, Anaser Duduianu a fost cel care a preluat conducerea clanului, numai că nu pentru mult timp.

Acesta a fost bătut de membrii unui alt clan interlop, din Craova, la fel de periculos, Clanul Sărdaru. Totul s-ar fi petrecut în Birmingham, în Marea Britanie. Anaser a fost internat într-un spital și pus sub pază de poliția britanică, urmând ca mai apoi să fie predat autorităților române.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: