Evenimentul Zilei > Actualitate > Interlop periculos, în libertate! A pornit un război al clanurilor în Capitală
Interlop periculos, în libertate! A pornit un război al clanurilor în Capitală

Interlop periculos, în libertate! A pornit un război al clanurilor în Capitală

Bebino, un interlop foarte periculos cunoscut drept liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni a fost externat din spital, unde și-a petrecut și ziua de naștere în urma unui scandal în care acesta a fost tăiat cu o macetă.

Bebino, liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni, și Cezar, membru al Clanului Țiganilor, s-au războit sângeros în urmă cu puțin timp, iar scandalul dintre cei doi a zguduit lumea interlopilor.

După ce a încasat mai multe tăieturi și lovituri, Bebino și-a petrecut ziua de naștere în spital. Temutul interlop a fost externat, iar oamenii legii au decis să fie emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În urmă cu doar câteva zile, Bebino și Cezar, membru al Clanului Țiganilor, au pornit un scandal fără precedent. Cei doi s-au răfuit așa cum numai în filme poți vedea, iar liderul Clanului Sportivilor din Berceni a ajuns de urgență la spital, după ce a încasat mai multe tăieturi, după ce Cezar l-a lovit în cap cu o macetă.

Nici cel din urmă nu a scăpat de spitalizare, căci s-a ales cu răni serioase și a avut nevoie de îngrijirea medicilor, scrie Cancan.