Evenimentul Zilei > Actualitate > INTERLOP ÎMPUȘCAT! SCANDAL între Gruia şi Clanul Sandocan! L-a ÎMPUŞCAT cu gloanţe letale în CHILOŢI
INTERLOP ÎMPUȘCAT! SCANDAL între Gruia şi Clanul Sandocan! L-a ÎMPUŞCAT cu gloanţe letale în CHILOŢI

INTERLOP ÎMPUȘCAT! SCANDAL între Gruia şi Clanul Sandocan! L-a ÎMPUŞCAT cu gloanţe letale în CHILOŢI

INTERLOP. Un scandal de proporţii a avut loc, aseară, în cartierul Obreja din Tg Jiu. Potrivit unor informații, echipajele de poliție au intervenit pentru aplanarea unei altercații între două persoane și au întocmit dosar penal pentru lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice. În scandal au fost implicaţi membri ai clanului Sandocan şi Cristinel Gruia. Una dintre persoanele implicate a şi fost audiată, aseară, la sediul IPJ Gorj.

INTERLOP.

În scandal au fost implicaţi membri ai clanului Sandocan şi Cristinel Gruia. Una dintre persoanele implicate a şi fost audiată, aseară, la sediul IPJ Gorj. 

Mascații s-au aflat, aseară, la Unitatea de Primiri Urgențe, unde i-au supravegheat pe cei implicați în scandalul din Obreja. În conflict au fost implicaţi Cristinel Gruia şi Ion Ştefănescu, zis Calu. Acesta este unul dintre fraţii arestaţi la începutul anilor 2.000, după ce a fost omorât, într-o discotecă din Târgu Jiu, jandarmul Răzvan Marchişi. În scandal au fost implicaţi şi cei din clanul Sandocan. Totul a început la cheful unui prieten comun, în Cartierul Obreja, din Târgu Jiu, unde se întâlniseră pentru a sărbători eliberarea acestuia din puşcărie. În loc să petreacă, aceştia s-au luat la bătaie, folosind pistoale şi topoare, unul dintre bărbaţi fiind împuşcat cu gloanţe letale în zona inghinală, iar altul, rănit cu o secure.

Unul din comentarii este extrem de sugestiv: 

A ieșit Calul din pușcărie? Ba voi sunteți nebuni de l-ati eliberat pe ăla? Pun pariu că până la sfârșitul anului asta o sa ucidă pe cineva? Tipul asta când se îmbată își pierde mințile exact ca ala care a omorât pe amărâtul ăla în aprilie în parculetul Spitalului Tudor Vladimirescu.
Doi criminali foarte violenți. Sa omori un jandarm si sa faci doar 15-16 ani de pușcărie mi se pare foarte puțin. Tipul asta trebuia să fie închis pe viață. Rusine ca i ați drumul!