Evenimentul Zilei > Social > CODUL lui Burleanu și înfrângerea unei legende a fotbalului! CONTROVERSELE și PLANUL din spatele ALEGERILOR FRF. Înregistrările secrete, făcute publice.
CODUL lui Burleanu și înfrângerea unei legende a fotbalului! CONTROVERSELE și  PLANUL din spatele ALEGERILOR FRF. Înregistrările secrete, făcute publice.

CODUL lui Burleanu și înfrângerea unei legende a fotbalului! CONTROVERSELE și PLANUL din spatele ALEGERILOR FRF. Înregistrările secrete, făcute publice.

Toată suflarea sportului, conducători, specialiști și microbiști, se întreabă cum de a câștigat Burleanu cu 168-78 în fața lui Lupescu? Gazeta începe azi publicarea unei înregistrări audio de câteva ore, în care, cu două zile înainte de vot, 14 șefi ai FRF s-au întâlnit în secret în Casa Fotbalului și, în frunte cu Burleanu, și-au asigurat realegerea. Așadar, cum a fost posibil ca o legendă a ”naționalei” și un experimentat funcționar al UEFA să fie, pur și simplu, spulberat la vot?

”Discuțiile lor, pe care le veți auziți perfect, au fost oferite ziarului de către un insider. Înregistrările arată o atenție concentrată și o totală lipsă de fair-play! Burleanu & Co n-au ezitat să folosească orice metode, de la ”spargerea” votanților rivalilor prin poziționarea în sală, la amintirea favorurilor făcute propriilor susținători și până la păcălirea opoziției: ”Nu mai veniți la vot, că oricum Lupescu a câștigat!”.
Ei i-au lăsat pe Lupescu și ai lui să creadă că sunt favoriți. În plus, nu s-au temut nici de pe PSD și nici de PNL, care transmiseseră prin Dragnea și prin Orban semnale, însă într-o doară, de sprijin al lui Lupescu”, sunt informațiile prezentate de Tolo.ro.

”Județ cu judeș, oraș cu oraș și club cu club, cei 14 samurai ai lui Burleanu au dezamorsat influențele politice și, în discuțiile înregistrate, îi iau peste picior pe Liviu Dragnea și pe ceilalți politicieni.
În timpul în care stafful lui Lupescu, Dragnea și Firea, Orban și Nini Săpunaru îi dădeau asigurări, din burtă, lui Lupescu că lucrurile s-au rezolvat, tabăra de campanie a lui Burleanu știa, om cu om, ce propunere au primit de la rivali și cum pot fi blocați ca electorii din teritoriu să le rămână fideli.
Fițele de București au fost învinse la scor de trierea consecventă a țării”, mai precizează sursele citate

Miercuri, 18 aprilie 2018, când urnele sunt răsturnate, apare șocul: 168-78 pentru Răzvan Burleanu!

”Cum de a câștigat un birocrat al fotbalului în fața lui Ionuț Lupescu?! Această întrebare macină nu doar lumea fotbalului, ci și pe fiecare pasionat de sport. Cum a fost posibil ca o legendă a ”naționalei” și un experimentat funcționar al UEFA să fie, pur și simplu, spulberat la vot?

Astfel, Gazeta începe să publice, azi, o înregistrare audio care vă oferă culisele și explicațiile din spatele alegerilor FRF. Mai exact, luni, 16 aprilie 2018, cu două zile înainte de alegeri, 14 șefi ai FRF s-au strâns la Casa Fotbalului într-o ședință secretă ca să facă ultimele retușuri ale realegerii lui Răzvan Burleanu. Burleanu însuși le zice: ”Bine ați venit în cantonament. Nu plecăm de aici până nu rezolvăm”.

 

ÎNREGISTRAREA publicată de tolo.ro poate fi URMĂRITĂ AICI!