Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porți. Armenia a fost cea care a deschis scorul, în cea de-a doua repriză. România a egalat și a preluat conducerea. Ce a urmat apoi a fost un adevărat coșmar. Cu acest rezultat echipa noastră se îndepărtează de calificare.

Tandemul oltean de la Universitatea Craiova, Bancu – Cicâldău a marcat cele două goluri ale României.  Traseul a fost Bancu centrează, Cicâldău marchează. Echipa noastră a terminat în 10 oameni, vârful nostru de atac, Pușcaș, fiind eliminat spre finalul partidei.

Nu putem omite faptul că golul egalării a fost marcat dintr-o flagrantă poziție de ofsaid. Pentru ca golul victoriei armenilor să fie înscris în urma unei lovituri de la 11 metri.

Este pentru prima dată când pierdem în fața modestei echipe a Armeniei

Este pentru prima dată în istorie când pierdem cu Armenia.

Trebuie spus că meciul s-a disputat cu spectatori. Fără mască, fără distanțare.

Germania – Macedonia de Nord și Liechtenstein – Islanda, meciuri din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial, cea din care face parte și România, sunt programate astăzi, de la ora 21:45.

Grupa se complică pentru noi, după această înfrângere. Astfel, România rămâne pe locul 4, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Mondial.