Evenimentul Zilei > Actualitate > Info Trafic: Circulație îngreunată pe mai multe artere din țară.
Info Trafic: Circulație îngreunată pe mai multe artere din țară.

Info Trafic: Circulație îngreunată pe mai multe artere din țară.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că duminică dimineață, pe multe drumuri importante din țară circulația rutieră se desfășoară îngreunat, din cauza ceții dense. Fenomenul este întâlnit în Capitală și pe artere din județele Gorj, Bihor, Harghita, Covasna, Mureș, Sibiu, Cluj și Alba.

 

Este semnalat și faptul că nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să utilizeze în mod corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare al vehiculului și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

De asemenea, atragem atentia pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor, care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic, anunță Poliția Română.