Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu puternic pe o stradă din Sectorul 3. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale. Video
Incendiu puternic pe o stradă din Sectorul 3. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale. Video

Incendiu puternic pe o stradă din Sectorul 3. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale. Video

Un incendiu puternic s-a produs în această dimineață pe o stradă din Sectorul 3, fiind nevoie de intervenția în forță a pompierilor. Aceștia au intervenit cu 14 autospeciale pentru lichida flăcările.

Incendiu puternic pe o stradă din Sectorul 3.

Un incendiu s-a produs la un ansamblu de locuințe din Sectorul 3. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Focul a izbucnit în această dimineață pe strada Căzănești din București. Deoarece construcțiile erau prea apropiate unele de celelalte, flăcările s-au extins cu repeziciune. Astfel, suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ 300 de metri pătrați. Pompierii au intervenit în forță cu un număr mare de autospeciale.

„În cursul acestei dimineți am intervenit pentru stingerea unui incendiu. Acesta s-a produs la un ansamblu de locuințe și anexele acestora, în str Căzănești, Sector 3. Din cauza distanțelor foarte mici existente între construcții, flăcările s-au propagat foarte rapid. Astfel că suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ 300 mp”, se arată într-o comunicare a ISU București.

Incendiu puternic pe o stradă din Sectorul 3

Potrivit sursei citate, în zonă a fost solicitată intervenția a 14 autospeciale de stingere. De asemenea, au mai ajuns trei echipaje SMURD, două autoscări și o autospecială pentru descarcerare.

„Având în vedere manifestarea incendiului, la caz au fost direcționate în mod progresiv 14 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 1 autospecială pentru descarcerare și 2 autoscări”, se arată în comunicare.

Operațiunea de stingere a incendiului s-a derulat pe două străzi paralele, pentru ca pompierii să poată interveni cu eficiență. Intervenția a fost îngreunată și de lipsa surselor de alimentare cu apă. Acest lucru a făcut să fie nevoie de mai multe autospeciale care să intervină.

„Acțiunile pentru stingere și protejare a vecinătăților au fost desfășurate de pe două străzi paralele. Numărul de resurse angrenate a fost determinat și de existența unui număr limitat de resurse de alimentare cu apă”, se mai arată în comunicatul ISU.

Trei persoane au fost transportate la spital

În urma acestei intervenții, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD. Acestea au fost transportate la spital în stare de de conștiență, fără probleme deosebite.

„Trei persoane au primit ingrijiri medicale de la echipajele SMURD și au fost transportate la spital, în stare de conștiență, fără probleme deosebite”, se mai arată în comunicare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.