Evenimentul Zilei > Actualitate > Update. Tânăr înjunghiat mortal în Capitală! Crimă în Sectorul 3, pe strada Răcari
Update. Tânăr înjunghiat mortal în Capitală! Crimă în Sectorul 3, pe strada Răcari

Update. Tânăr înjunghiat mortal în Capitală! Crimă în Sectorul 3, pe strada Răcari

Un tânăr a fost înjunghiat mortal marţi, în jurul orei 16:00, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei.

update: Tânăr înjunghiat mortal în Capitală – Scandalul sângeros s-a consumat în cartierul Vitan, în zona Răcari. „Astăzi, în jurul orei 16:00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.

Tânăr înjunghiat mortal în Capitală

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.

Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia Capitalei.

udpate: În ciuda eforturilor depuse, medicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul înjunghiat. Victima în vârstă de 19 ani a murit în jurul orei 17:00, conform Digi24.

Tânăr înjunghiat mortal în Capitală. Ce au spus martorii?

Martorii susţin că între agresor şi victimă au mai existat conflicte şi în urmă cu doar câteva zile. Totuşi, ele nu au fost atât de violente cum a fost episodul de astăzi. Cei doi se antrenau la aceeaşi sală de forţă din Sectorul 3.

După ce mai mulţi locuitori din zonă s-au adunat în jurul forţelor de ordine, la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de jandarmi. Spiritele s-au calmat în cele din urmă şi nu au fost înregistrate incidente.

ştirea iniţială: Martorii care au asistat la scenă au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit un echipaj de la Secţia 11 şi un echipaj  SMURD, care i-a acordat primele îngrijri tânărului înjunghiat.

Agresorul şi victima se cunoşteau bine?

La scurt timp, cuţitarul a fost identificat în apropierea locului în care s-a comis agresiunea. În acest moment el este audiat de oamenii legii la Secţia 11 din Capitală.

Rămâne de stabilit care au fost motivele care l-au determinat să comită această faptă reprobabilă.

De asemenea, poliţiştii vor să afle dacă între victimă şi agresor exista o legătură de prietenie.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru a afla ultimele detalii despre acest subiect.

sursa: digi24

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: