Evenimentul ZileiInternationalO româncă a înjunghiat femeia pe care o îngrijea. Motivul este halucinant

O româncă a înjunghiat femeia pe care o îngrijea. Motivul este halucinant

O româncă a înjunghiat femeia pe care o îngrijea. Motivul este halucinant
O româncă a atacat-o pe austriaca de 50 de ani pe care o îngrijea. Motivul este unul halucinant: dorea să scoată diavolul din ea.

O româncă aflată la muncă în Austria ca îngrijitoare, a înjunghiat-o cu cuțitul pe femeia de care se ocupa. Gestul său i-a şocat pe toți cei care le cunoşteau pe cele două femei.

A vrut să scoată diavolul din ea

Austriaca în vârstă de 50 de ani, este bolnavă la pat, şi a fost atacată cu cuțitul de către îngrijitoarea ei.  Este vorba despre o româncă în vârstă de 40 de ani. Din primele cercetări rezultă că românca voia să o exorcizeze pe femeia bolnavă ”pentru a scoate diavolul din ea”.

Femeia atacată este în prezent la spital, cu tăieturi mari, dar în afara oricărui pericol. Iar românca a fost arestată. Procuratura a cerut examen psihiatric pentru cele două femei.

Românca locuia permanent cu femeiea bolnavă de 50 de ani, a declarat vineri departamentul de poliție de stat din Austria Inferioară. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost arestată și dusă la închisoarea din Krems din ordinul procurorului public Krems, potrivit poliției.

Un membru al familiei a raportat duminică după-amiază despre atac. Femeia fusese rănită cu o zi înainte de către româncă cu un cuțit pe brațe, picioare și în zona abdominală. A fost tratată în ambulatoriu la Spitalul de Stat Gmünd. Ancheta a fost preluată de Biroul de poliție penală din Austria.

Românca a rănit-o grav cu un cuțit pe austriacă

Potrivit victimei, îngrijitoarea româncă a vorbit despre ”exorcizarea diavolului” și a înjunghiat-o pentru a-l scoate din ea. Mai multe detalii nu se ştiu încă deoarece românca nu a dat încă explicaţii.

Îngrijitoarea româncă lucra pentru această femeie doar de o săptămână.  În prezent sunt efectuate și investigații pentru a determina dacă au existat semne de abuz în altă parte în trecut.

Datorită informațiilor despre presupusa ”expulzare a diavolului din corp”, procuratura a cerut și o expertiză psihiatrică a femeilor, potrivit celor relatate de noen.at.


Accesează: