O femeie a fost ucisă de iubitul ei pe o stradă din localitatea Herăști, județul Giurgiu. Femeia a primit 20 de lovituri de cuțit, înainte să-și dea ultima suflare. După ce a comis îngrozitoarea faptă, bărbatul a fugit de la locul crimei.

În cursul zilei de marți, poliția din Giurgiu a fost sesizată printr-un apel la 112. La scurt timp, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului.

„În doar 50 de minute, oamenii legii au reușit să-l prindă pe agresor, acesta având hainele pline de sânge.
În contratimp, polițiștii au efectuat căutari pe o rază de peste 20 km pătrați în zone cu vegetație deasă si pe străzi lăturalnice pentru prinderea autorului.

Doar perseverența, determinarea și flerul colegilor noștri au făcut ca după 50 de minute, la o distanță de 7 km de locul faptei, să intercepteze un bărbat care corespundea semnalmentelor. Imediat ce au observat urme de sânge pe hainele acestuia, l-au imobilizat, acesta mărturisind că și-a ucis concubina, aplicându-i peste 20 de lovituri cu un cuțit, pe care l-a aruncat în proximitatea locului faptei”, au transmis autoritățile.

Cu ocazia controlului corporal și al bagajului, polițiștii au găsit asupra criminalului și un pistol airsoft pe care îl purta în mod ilegal”, anunță antena3.ro.

Bărbatul a declarat că și-a ucis iubita din gelozie. El a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor calificat, iar astăzi va fi dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Giurgiu.

Crima care a îngrozit vestul țării. Totul s-a petrecut fulgerător

Momente de groază s-au petrecut marţi seara într-o localitate din Timiş. Un bărbat a murit înjunghiat de unchiul său.

Totul s-a întâmplat în localitatea Poganești. Victima ar fi avut un conflict mai vechi cu unchiul său, iar marţi seara scandalul a reizbucnit între cei doi. Bărbatul în vârstă de 39 de ani ar fi intrat în curtea unchiului său cu o rangă în mână, apoi, nervos, a scos şi un cuţit.

În încăierare, tânărul a căzut ca secerat la pământ, dupa care unchiul i-ar fi smuls cuţitul şi l-a înjunghiat. Medicii l-au găsit pe nepot într-o baltă de sânge şi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Individul şi-ar fi ucis nepotul cu mai multe lovituri de cuţit

Mai mulți criminalişti, dar şi politişti din Lugoj, au ajuns la locul faptei şi încearcă să stabilească exact împrejurările în care a avut loc această crimă.

Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Bărbatul acuzat de omor va ajunge miercuri în faţa judecătorilor urmând ca aceştia să elibereze un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul riscă acum să-şi petreacă următorii 15 ani după gratii, conform celor relatate de lugojinfo.

Bărbatul decedat se pare că ar fi recidivist și a fost eliberat recent din penitenciar.