Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu puternic în Sectorul 5 al Capitalei. Patru case, în flăcări
Incendiu puternic în Sectorul 5 al Capitalei. Patru case, în flăcări

Incendiu puternic în Sectorul 5 al Capitalei. Patru case, în flăcări

Un puternic incendiu a avut loc sâmbătă seara, în Sectorul 5 din Bucureşti. Patru case, dar şi anexele acestora au ars aproape în întregime. Un bărbat a suferit arsuri şi a fost transportat la spital.

Incendiu puternic în Sectorul 5 al Capitalei. Conform primelor informaţii, incendiul a izbucnit la patru case aflate pe strada Risipitu Samoilă din Sectorul 5. Oamenii au dat imediat alarma şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă, printre care şi o autoscară de lucru la înălţime din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit arsuri, fiind preluat de un echipaj SMURD care i-au acordat de urgență îngrijiri medicale.

Intervenție de urgență a pompierilor

Pompierii au reuşit în cele din urmă să lichideze incendiul, astfel că nu există riscul ca flăcările să ajungă şi la alte case, însă cele patru case afectate, precum şi anexele, au fost avariate grav.

Pompierii urmează să stabilească, în urma unei anchete, cauza izbucnirii incendiului în urma căruia patru case din Sectorul 5 au fost distruse de flăcări, scrie Antena3.