Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu la secția de votare! Pompierii au intervenit de urgență. Procesul, întrerupt
Incendiu la secția de votare! Pompierii au intervenit de urgență. Procesul, întrerupt

Incendiu la secția de votare! Pompierii au intervenit de urgență. Procesul, întrerupt

Alegeri parlamentare 2020. Procesul de vot a fost întrerupt la o secţie din Prahova din cauza unui incendiu.

Alegeri parlamentare 2020. Procesul de vot a fost întrerupt, duminică, la o secţie din comuna prahoveană Ceptura din cauza unui incendiu izbucnit la coşul de fum al instalaţiei de încălzire, 13 persoane fiind evacuate preventiv.
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, la secţia 367 din comuna Ceptura, satul Malu Roşu, a izbucnit un incendiu la un coş de fum.

Alegeri parlamentare 2020. Procesul de vot a fost întrerupt temporar, iar 13 persoane au fost evacuate preventiv, a precizat sursa citată.

Incendiul a fost lichidat, iar votarea a fost reluată în condiţii normale.
Preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Alina Anton, a declarat că la momentul incidentului în secţia de votare nu se aflau alegători.

Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, a murit în curtea secției de vot

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a decedat, duminică dimineața, în curtea unei secție de votare amenajată în comuna Teiu din județul Argeș. Bătrânul a mers să-și exercite dreptul la vot, dar i s-a făcut brusc rău. Persoanele aflate în acel loc au sunat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Ambulanţă Judeţean Argeş.

Bărbatul a suferit un stop cardiorespirator, i s-au făcut manevre de resuscitare, dar nu a mai putut fi salvat de personalul specializat, care a constatat decesul. Potrivit unor surse medicale, bărbatul era înregistrat în evidenţe cu afecţiuni cardiace.

Tot duminică, o altă tragedie a fost consemnată, dar în București. La secția de votare 643 din Sectorul 3 al Capitalei, unui bătrân i s-a făcut rău în timp ce se afla în cabina de vot. Reprezentanții secției respective au apelat numărul de urgență 112, dar la fel ca și în cazul bărbatului din Argeș, nici bucureșteanul nu a mai putut fi salvat de medici. Și el a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Din cauza acestui eveniment, activitatea secției 643 a fost suspendată.