Evenimentul Zilei > Politica > În Argeș, traseismul politic este premiat cu un Duster. Primii trei care trec la PSD vor primi o mașină
În Argeș, traseismul politic este premiat cu un Duster. Primii trei care trec la PSD vor primi o mașină

În Argeș, traseismul politic este premiat cu un Duster. Primii trei care trec la PSD vor primi o mașină

Traiseimul politic este premiat în județul Argeș, acolo unde primarul din Albota, Ion Dumitru, a anunțat că primii trei primari care trec la PSD vor primi câte un autoturism Dacia Duster, relatează B1 TV.

„Grăbiţi-vă cu adeziunile, pentru că primii trei care vor trece la PSD vor primi câte un Duster. Deja am dat primele două Dustere, unul la Davideşti, de acum fost primar PDL, iar pe cel de-al doilea la Băbana, lui Bebe Ivan, care mi-a promis că vine şi cu 200 de membri de la PNL….“, a declarat primarul din Albota.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, primarul a spus că totul a fost o glumă și că partidul sau guvernul nu sunt implicate.

„A fost o glumă pe care am făcut-o cu primarii de la PNL. A fost o glumă personală, nu a fost implicat partidul sau guvernul în această problemă”, a spus Ion Dumitru.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.