Evenimentul Zilei > Politica > În administrația Sectorului 1, scandalul este la ordinea zilei. Primarul Clotilde Armand, dialog încins cu un consilier
În administrația Sectorului 1, scandalul este la ordinea zilei. Primarul Clotilde Armand, dialog încins cu un consilier

În administrația Sectorului 1, scandalul este la ordinea zilei. Primarul Clotilde Armand, dialog încins cu un consilier

Scandal la ședința Consiliului Local al Sectorului 1, acolo unde primarul Clotilde Armand s-a contrat fără menajamente cu un consilier.

Scandal uriaș înregistrat, astăzi, în timpul ședinței Consiliului Local al Sectorului 1. Primarul Clotilde Armand s-a certat cu un consilier, discuția în contradictoriu încingând spiritele la dezbaterea respectivă. Iată care a fost dialogul, conform Antena 3.

Dialog tensionat între primarul Clotilde Arman și un consilier de la Sectorul 1

Clotilde Armand: Eu nu înţeleg foarte bine ce spuneţi, în sensul că, atunci când eraţi dumneavoastră viceprimar, bugetul alocat spitalelor a fost, în 2020, 3 milioane de lei, în 2019 – 5 milioane de lei, în 2018 – 8 milioane de lei. Adică, 8, apoi 5 şi apoi 3. Noi, aici, în acest Consiliu Local, am adăugat o sumă care este aproape de 12 milioane de lei şi suma aceasta va fi cheltuită.

Consilier: Da, am făcut amendamente pentru asta.

Clotilde Armand: Nu. Dacă iau media sumelor alocate, în cei patru ani de mandat PSD, ajungem la ceva care este super… – în jur de 5 milioane anual. Şi nu aţi făcut absolut nimic pentru aceste spitale. Chiar i-aţi încurcat. De fiecare dată când au avut nevoie să facă investiţii trebuia…

Consilier: Aţi vorbit cu managerii? Asta au spus managerii, că i-am încurcat?

Clotilde Armand: I-aţi încurcat, aşa este.

„Doamna primar, minţiţi! Cum puteţi să minţiţi?”

Consilier: Doamna primar, minţiţi! Cum puteţi să minţiţi? Vă rog frumos, încetaţi cu minciuna. Arătaţi ce puteţi face dumneavoastră. Autorizaţia de demolare pentru clădirea veche chiar eu am semnat-o pe 28 octombrie. Ce se întâmplă?

Clotilde Armand: Doamnă, nu ştiu ce aţi semnat, dar demolarea nu a avut loc…

Consilier: Eu ştiu ce am semnat. Dumneavoastră nu ştiţi, că nu ştiţi că aţi oprit paza la spital. Aţi spus că e fake news. Eu ştiu foarte bine ce vorbesc şi ce am semnat.

Clotilde Armand: Se poate să ştiţi ce aţi semnat…

Consilier: Am semnat autorizaţia de demolare a construcției pe 28.10.2020. Ce aţi făcut de atunci? Lăsaţi asta cu greaua moştenire. Da, ok, înţeleg că nu vreţi să intrați în dispută. Să vină doamna director şi domnul director de la economic. Am să îi adresez nişte întrebări.

Clotilde Armand: Nu a fost vorba niciodată să se întrerupă. Vă dați seama că nu am fi făcut acest lucru niciodată. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. A fost o manipulare grosolană pentru că paznicii au fost acolo, nu şi-au părăsit niciodată locul. Faptul că domnul director a hotărât să închidă o uşă sau să o redeschidă a fost decizia lui.

„Aţi dat, zilele trecute, o adresă că le opriţi paza – în curând şi la şcoli”

Consilier: Nu mai mințiți, nu mai dați vina pe înaintași! Arătaţi ce puteţi face dumneavoastră. Aţi dat, zilele trecute, o adresă că le opriţi paza – în curând şi la şcoli.

Consilier: Pagina Primăriei s-a transformat într-o adulaţie la adresa doamnei Armand. Este un haos de nedescris. Noi votăm ceva, în hotărâre e altceva, pe site e altceva. Ce să mai înţeleagă oamenii?

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: