Evenimentul Zilei > Actualitate > Împăratul interlopilor,prins de Poliție. Captură grea: Avea un borcan plin cu…
Împăratul interlopilor,prins de Poliție. Captură grea: Avea un borcan plin cu…

Împăratul interlopilor,prins de Poliție. Captură grea: Avea un borcan plin cu…

Uțu Rohozneanu, supranumit „Împăratul interlopilor” din România, a fost arestat recent pentru trafic de droguri.

La scurt timp după el, a căzut și „Unchiul”, un albanez extrem de periculos, care îi furniza „marfa”.

„În data de 14.10.2020, cei doi discută, Bernard (Bernard Nikaj, căruia i se spune „Unchiul”, n.r.) precizând că viitorul cumpărător vine din Arad, fiind vorba de 2.500 de comprimate. Astfel, la data de 14.10.2020, era deja conturat faptul că, la inițiativa lui Bernard, * i-a prezentat unui cumpărător din Arad modelele de comprimate oferite spre vânzare, urmând ca acesta să vină în câteva zile pentru a le ridica. (…)

Astfel, în data de 18.10.2020, în jurul orelor 18.30, în parcarea hotelului Grandis Apulum au fost observate mai multe autoturisme – un autoturism Range Rover cu numărul de înmatriculare *, în care se aflau numiții V.C.F. și S.M. , un autoturism Mercedes Benz S Coupe cu numărul de înmatriculare * de la volanul căruia a coborât numitul Claudiu Uțu Rohozneanu, zis Împăratul, domiciliat în Arad și un autoturism Range Rover Velar, de culoare gri închis, înmatriculat în Germania cu numărul *.”, este unul dintre pasajele importante de la dosar.

„Urmărit în permanență de echipa operativă și oprit în trafic”

Traseul urmat de „Împăratul interlopilor” este descris extrem de precis de anchetatori

„Numitul R.U.C. a urcat în calitate de pasager în autoturismul Range Rover Velar, de culoare gri închis, înmatriculat în Germania cu numărul *, autoturism în care se aflau mai multe persoane necunoscute. Ulterior, autoturismul Range Rover Velar s-a pus în mișcare către comuna Davidești, fiind urmat îndeaproape de autoturismul Range Rover cu numărul de înmatriculare * .

„Un borcan de plastic de culoare neagră”

Anchetatorii au explicat și cum au fost găsite pastilele de Ecstasy asupra „Împăratului interlopilor”.

„Pe bancheta din spate a autoturismului a fost identificat un borcan de plastic de culoare neagră care conținea 5 pachete de dimensiuni diferite de culoare maro. În interiorul acestora au fost identificate 2.479 comprimate, din care următoarele au fost analizate – 284 comprimate de culoare mov stanțate DOMINO, 512 comprimate de culoare gri ștanțate Escobar, 78 comprimate de culoare gri ștanțate Domino, 606 comprimate de culoare mov ștanțate Domino, 104 comprimate de culoare roz ștanțate Domino, un comprimat de culoare albastră stanțat Plata, constatându-se că toate conțin MDMA, conform concluziilor preliminare nr. *, emise de Laboratorul Central de Analiză și Profil al Drogurilor București”, susțin anchetatorii, conform Cancan.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: