Evenimentul ZileiMondenImagini rupte dintr-un film de groază! Mii de păsări moarte în noaptea de Anul Nou VIDEO

Imagini rupte dintr-un film de groază! Mii de păsări moarte în noaptea de Anul Nou VIDEO

Imagini rupte dintr-un film de groază! Mii de păsări moarte în noaptea de Anul Nou VIDEO
În noaptea de Anul Nou, mii de păsări moartea din cauza focuilor de artificii mult mai puternice faţă de ceilalţi ani, au murit umplând o stradă din centrul istoric al Romei.
Cineva spunea pe social media: Roma arăta noaptea trecută ca în Beirut. Iată că s-a demonstrat încă o dată că focurile de artificii şi petardele sunt ucigătoare pentru necuvântătoare.

Stradă din Roma plină de păsări moarte după „bombardamentele”de Anul Nou

Cei care au petrecut miezul nopții pe 31 decembrie la Roma au observat că petardele de Anul Nou au fost mai puternice și mult mai numeroase decât de obicei. Iar fotografiile și videoclipurile arată cum au provocat mici victime: păsări care au murit căzând pe asfaltul de pe Via Cavour.

La Roma, în ajunul Anului Nou, a avut loc un masacru de păsări, mai ceva ca în filmele de groază

În imagini arată, de asemenea, stoluri de grauri, care, de obicei, stau în copacii din jurul stației Termini, zburând și izbindu-se de cablurile de înaltă tensiune sau de ferestrele clădirilor din centru. Păsări moarte au fost găsite și în alte zone ale Romei, cum ar fi în via San Vitale, lângă secția de poliție.

Aşa arăta Roma la trecerea dintre ani!

Totuși, conform ordonanței primarului Raggi, petradele au fost interzise

Dar nimeni n-a mai ţinut cont de regulile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Ca dovadă stau imaginile care arată că s-au încălcat interdicțiile, iar italienii au petrecut ca în fiecare an, poate şi mai mult. Şi totul în detrimentul numeroaselor păsări care au căzut late pe străzile Romei.

Din păcate, fenomenul este bine cunoscut. Animalele sălbatice, în special păsările, de multe ori nu ştiu să se păzească de explozia de artificii din nopţile de Revelion, provocând daune de neimaginat.

Aceste petarde puternice provoacă frica, chiar şi moartea prin atac de cord sau fug din copaci și garduri vii și zbura orbește în întuneric chiar și kilometri, urmând să moară din păcate. Iar păsările care reușesc să aterizeze pe şosele sunt adesea lovite de mașini sau îngheață din cauza temperaturilor de iarnă. Asta s-a întâmplat la Roma noaptea care a trecut…

 

 


Accesează: