Imagini incredibile cu o femeie dezbrăcată plimbându-și câinii în amiaza mare. Cum au reacționat polițiștii. Video

Imagini incredibile cu o femeie dezbrăcată plimbându-și câinii în amiaza mare. Cum au reacționat polițiștii. Video

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15:00, o tânără a fost arestată deoarece îşi plimba câinii cu sânii la vedere. Politia a folosit o bluză pentru a-i acoperi părțile intime ale femeii de 20 de ani.

Femeia a fost văzută în timp ce își plimba câinii pe o stradă din Balneário Camboriú, un oraș-stațiune din statul brazilian Santa Catarina. Tânăra a fost imediat oprită și apoi reținută de un echipaj de poliție. În timp ce polițiștii încercau să o imobilizeze şi să o acopere, femeia a început să-i jignească.

Mai exact, poliţistii din orașul brazilian Balneario Camboriu s-au confruntat cu o situație mai puțin obișnuită. O tânără dezbrăcată, care pare să aibă în jur de 20 de ani, a fost surprinsă în timp ce își plimba animalele de companie în amiaza mare pe o plajă.

Femeia le-a spus polițiștilor: Îmi plimb doar câinii

În momentul în care a fost oprită de agenții de poliție femeia le-ar fi spus că: „Îmi plimb doar câinii”. În timp ce agenții de poliție încercau să o încătușeze, tânăra le-ar fi adresat o avalanșă de injurii.

„Ea nu a respectat ordinul și a continuat să se plimbe, proferând jigniri la adresa echipajului. Agenții au imobilizat-o, însă femeia a început să țipe și să provoace un întreg scandal”, se arată într-un comunicat de presă al autorităților.

Femeia dezbrăcată care plimba câinele pe o plajă a țipat la poliţişti

„Ea a primit îngrijiri din partea pompierilor militari, care nu au constatat nicio leziune. După ce a refuzat îngrijirile medicale, ea a fost trimisă la secția centrală de poliție din Balneario Camboriu”, au mai transmis autoritățile.

Conform unor relatări de pe rețelele de socializare, femeia nu a fost deranjată de persoanele care o filmau în timp ce mergea pe stradă, potrivit celor relatate de dailystar.co.uk.