Evenimentul Zilei > Monden > Imagini adorabile cu un pui de elefant. Cum şi-a chemat prietenii să îl salveze. VIDEO viral
Imagini adorabile cu un pui de elefant. Cum şi-a chemat prietenii să îl salveze. VIDEO viral

Imagini adorabile cu un pui de elefant. Cum şi-a chemat prietenii să îl salveze. VIDEO viral

Un pui de elefant face un apel la unul dintre prietenii săi după ce a căzut într-o gaură plină cu apă. Imaginile cu mobilizarea sunt cu adevărat impresionante.

Puiul de elefant se juca cu alți membri ai turmei sale când s-a strecurat în apă. Din păcate, simpaticul pui, a rămas blocat în acea gaură plină cu apă. Disparat, cere ajutorul prietenilor săi din turma din care făcea parte.

Mobilizarea nu a întârziat să apară, după cum puteţi observa din imaginile adorabile de mai jos cu actiunea de salvare a prietenului lor.

Drama puiuţului de elefant s-a petrecut în Addo Elephant Park, Africa de Sud.

Charmaine Joubert a declarat: „Puii de elefant se distrează întotdeauna în găuri pline cu apă, mai ales în zilele toride. Acest micuț a fost ferm, dar au reușit să-l prindă chiar înainte să se strecoare înapoi. Un al doilea pui de elefant foarte curios a venit apoi și i s-a alăturat. Am reușit să obțin câteva imagini clare înainte ca acestea să fie înconjurat de turmă”.

Din fericire tânărul elefant a fost scos curând din gaura de udare

Din fericire puiul de elefant a fost scos din gaura plină cu apă. Misiunea de salvare a fost îndeplinită.

Drama a fost surprinsă în Addo Elephant Park, Africa de Sud

Sursa: The Sun.