Editura Evenimentul si Capital

Iliescu al Franței ne cere să votăm la Europene cu „Uniunea Sovietică”. Iată planul cincinal care dă foc Europei!

Autor: | | 16 Comentarii | 7244 Vizualizari

Între bătrânul bolșevic Ion Iliescu și tânărul președinte al Franței Emmanuel Macron sunt câteva asemănări izbitoare. Și unul, și celălalt au avut de înfruntat manifestații maraton... Și unul, și celălalt au recurs la o violență excesivă pentru a le pune capăt. Dar mai e ceva ce îi apropie, nostalgia pentru Uniunea Sovietică. Ultima dovadă o reprezintă scrisoarea deschisă pe care o adresează europenilor președintele Franței. Cum mesajul lui Macron a fost tradus în 22 de limbi europene și publicat în ziare importante din toată Europa, am să mă concentrez asupra propunerilor pe care le face fostul bancher de investiții al grupului Rotschild, fără să vă mai prezint atacurile la adresa „leprelor naționaliste” și "a înapoiaților” care apără ce a mai rămas din suveranitatea statelor naționale. Iată în ce constă planul cincinal propus de „popularul” șef de stat francez:

Șpagă electorală pentru săracii Europei

Așa cum vă anunțam încă de acum vreo săptămână, marea găselniță a elitelor politico-financiare ale Europei pentru apropiatele alegeri este șpaga pentru săraci. Potrivit lui Macron, „Europa, locul în care s-a creat securitatea socială, trebuie să instaureze pentru fiecare lucrător, de la Est la Vest și de la Nord la Sud, un scut social care să-i garanteze aceeași remunerație la același loc de muncă și un salariu minim european, adaptat la fiecare țară și discutat în fiecare an în mod colectiv ”. Ce vrea să însemne acest pasaj? Trecând peste faptul că promisiunea ne arată că există bani și toate discursurile despre necesitatea austerității (politici promovate și impuse de birocrații de la Bruxelles) au fost o păcăleală menită să maximizeze profitul elitelor, câteva lucruri trebuie precizate. Un salariu minim european ar reduce interesul marilor companii de a migra spre Estul Europei în căutare de forță de muncă ieftină, protejând astfel interesele clasei muncitoare din țările puternic industrializate. Mișcarea mai are însă un scop. Acela de a crește veniturile în Europa de Est, pentru a face și țările mai sărace atractive pentru imigranți. Un singur lucru nu ne spune Macron... de unde vin banii.

Doctrina Brejnev a “suveranității limitate”, revăzută și adăugită pentru Europa mileniului III

În ciuda unor expresii ambigue, dacă nu de-a dreptul mincinoase, de genul „în fața migrațiilor, eu cred într-o Europă care își protejează atât valorile, cât și frontierele”, Macron este un adept al unei imigrații pe scară largă. O susține și acum- anunțând că are în plan un „pact cu Africa”. Acesta este motivul real pentru care vrea să ciuntească suveranitatea statelor naționale în avantajul birocrației progresiste care va domina probabil Bruxellesul și după alegerile din mai. Citiți cu atenție ce propune Macron și amintiți-vă de așa numitul Pact pentru Imigrație- „O poliție de frontieră comună și un oficiu european de azil, obligații stricte de control, o solidaritate europeană la care să contribuie fiecare țară, sub autoritatea unui Consiliu european de securitate internă”. În cuvinte pe înțelesul tuturor, “reforma spațiului Schengen” se traduce prin – cine nu acceptă să primească imigranți, nu mai pupă fonduri europene.

Se înființează Ministerul Adevărului

Ecaterina Andronescu, PRINSA in fapt! Imaginile pe care ministrul le-ar vrea STERSE!

Pagina 1 din 2


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI