Evenimentul Zilei > Politica > Îl mai susține USR pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei? Claudiu Năsui: Primele 15 luni au fost mai tumultoase. Trebuie să aibă loc niște discuții
Îl mai susține USR pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei? Claudiu Năsui: Primele 15 luni au fost mai tumultoase. Trebuie să aibă loc niște discuții

Îl mai susține USR pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei? Claudiu Năsui: Primele 15 luni au fost mai tumultoase. Trebuie să aibă loc niște discuții

Mandatul primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, a fost intens criticat în ultima perioadă, însă edilul spune că e pregătit să intre în cursa pentru alegerile locale din 2024. Dar ce părere au cei din USR?

Claudiu Năsui a vorbit despre mandatul lui Nicușor Dan ca primar general al Capitalei și a menționat că în momentul actual edilul rămâne cea mai bună opțiune de pe piață, la fel cum a fost și în anul 2020. Gabriela Firea este singura care și-a anunțat candidatura până în prezent.

USR îl susține pe Nicușor Dan în mandatul său

Claudiu Năsui a susținut că actualul primar general va fi o opțiune bună și în 2024, având în vedere că până acum și-a anunțat candidatura doar Gabriela Firea. Cu toate acestea, deputatul USR a subliniat că trebuie să aibă loc discuții interne pe această temă, astfel încât în 2023 să poată fi luată o decizie în acest sens.

Aş spune că Nicuşor Dan a fost cea mai bună soluţie în 2020 şi cred că este cea mai bună soluţie dintre cele aflate pe piaţă în secunda aceasta. Acum, în 2022, dintre cei care şi-au anunţat candidatura şi anume doamna Firea şi cred că şi în 2024 este o soluţie foarte onorabilă şi foarte bună, evident trebuie să aibă loc nişte discuţii interne în USR”.

Potrivit acestuia, Nicușor Dan a fost un primar ce a primit o primărie în faliment și a trebuit să se descurce cum poate.

Ilie Bolojan, un eventual candidat la primăria Capitalei

Claudiu Năsui a precizat că Nicușor Dan are parte în continuare de susținerea USR, mai ales că în ultimele luni comunicarea dintre ei s-a îmbunătățit considerabil. „Îl susţinem, avem o comunicare foarte bună, în sfârşit, primele 15 luni au fost mai tumultoase şi în momentul de faţă avem o colaborare foarte bună”, a spus deputatul.

Fiind întrebat despre posibila candidatură a actualuiui preşedinte al CJ Oradea, Ilie Bolojan, la primăria Capitalei, deputatul USR a spus că nu crede că acesta își dorește, deoarece primăria din București are multe probleme, iar el are un CV foarte bun în Oradea, potrivit news.ro.