Evenimentul Zilei > International > Idei de afaceri… Au câștigat o avere cu ajutorul postărilor!
Idei de afaceri… Au câștigat o avere cu ajutorul postărilor!

Idei de afaceri… Au câștigat o avere cu ajutorul postărilor!

Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner, a primit cei mai mulți bani, și anume 1, 26 milioane de dolari, pentru o postare pe Instagram.

Modele, artiști sau vedete de reality show, au fost cele mai bine plătite persoane pe Instagram, în anul 2019.

Pentru a două oară consecutiv, pe primul loc al clasamentul se află Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner,aceasta primind suma de 1, 26 de milioane de dolari pentru o postare, potrivit libertatea.ro. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, are 153 de milioane de abonați pe platforma de socializare online.

O parte din averea provine și din banii obținuți pe Instagram, în afarăa celor câștigați din afacerile cu produse cosmetice. Ariana Grande ocupă locul doi al topului, ea primind 996.000 de dolari pentru o postare sponsorizată.  Cristiano Ronaldo  ocupă locul trei al podiumului, cu suma de 975.000 de dolari pentru o postare. In clasament se regăsește Kim Kardashian, cu 910.000 de dolari pentru o postare sponsorizată, urmată de Selena Gomez, care a primit 886.000 de dolari pentru un mesaj, scrie Daily Mail citând Instagram.

„Influencers marketers” sunt acele persoane care influențează o anumită audiență, în general de peste 10.000 de urmăritori pe social media. Ei pot fi persoane obișnuite sau lideri de opinie care crează anumite tendințe.