Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie pe drumurile din România. Accidentul s-a soldat cu 11 victime. VIDEO
Tragedie pe drumurile din România. Accidentul s-a soldat cu 11 victime. VIDEO

Tragedie pe drumurile din România. Accidentul s-a soldat cu 11 victime. VIDEO

Vineri dimineață, pe DN 28 Iaşi - Târgu Frumos, în zona localităţii Podu Iloaiei, din judeţul Iaşi, un grav accident de circulație s-a soldat cu 11 răniți.

Accident Lețcani. 7 persoane au fost rănite după ce un microbuz care transporta muncitori şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Podu Iloaiei, judeţul Iaşi,conform Agerpres. Accidentul s-a produs la ora 7, vineri dimineață.

Accident Lețcani. 7 victime au fost transportate la spitale din Iași

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că, în urma accidentului,  7 persoane necesită îngrijiri medicale. Două victime sunt din autoturism și 9 din microbuz.

7 persoane au fost transportate la spital avâmd nevoie de intervenție medicală. 2 au fost transportate la secția de neurochirurgie, iar 5 la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

 

În zonă, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ față de locul coliziunii. Traficul este blocat. Potrivit presei locale, s-a format o coadă uriaşă de maşini pe ambele sensuri. Câmpul este plin de maşini care fac tentative de a  ocoli zona, relatează BZI.

„La ora 7:05, ISU a fost apelat şi s-a anunţat accident pe DN 28, la ieşirea din Leţcani. 11 victime în microbuz şi două în autoturism. S-au deplasat de urgenţă două echipaje de la ISU Iaşi. Nu au fost victime încarcerate. 7 victime au avut nevoie de îngrijiri la faţa locului, una a refuzat îngrijirile, celelalte 6 au fost duse la spital. La această oră cred că a fost reluată circulaţia”, a declarat George Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași.

SMURD: Au fost trimise mai multe echipaje de ingervenție

„ Un accident rutier s-a produs în Leţcani. În accidentul rutier au fost implicate un microbuz care transporta persoane şi un autoturism. Au fost 9 persoane implicate în evenimentul rutier. Un echipaj de prim ajutor de la Podu Iloaiei se afla în trafic, a observat accidentul rutier şi a oprit pentru a acorda primele îngrijiri medicale. La faţa locului a fost trimis un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de tip B, un SAJ, un echipaj de victime multiple, descarcerarea. În momentul de faţă sunt 7 persoane care au nevoie de intervenţii medicale. Toate persoanele sunt conştiente dar au diverse contuzii. 5 persoane merg la Unitatea Primire Urgente Iași, iar alte 2 la UPU neurochirurghie”, au precizat oficiali UPU SMURD, citați de BZI.

Sursă video: Ziarul de Iași