Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi, mesaj după victorie: „Urmează nopțile de…” Ce ar spune tatăl său?
Ianis Hagi, mesaj după victorie: „Urmează nopțile de…” Ce ar spune tatăl său?

Ianis Hagi, mesaj după victorie: „Urmează nopțile de…” Ce ar spune tatăl său?

După victoria cu 1-0 a lui Rangers pe terenul lui Aberdeen, Ianis Hagi a transmis un mesaj important fanilor săi.

Ianis Hagi, fiul legendei fotbalului românesc, a debutat cu dreptul în noul sezon din Scoția, unde ași  fost titular în victoria cu 1-0 a lui Rangers pe terenul lui Aberdeen.

Mijlocașul român Ianis Hagi a fost schimbat cu un sfert de oră înainte de final după ce își crease mai multe ocazii de gol.

Jocul lui Ianis a fost remarcat de ziariștii scoțieni care i-au dat nota maximă, 8, la fel ca pentru autorul golului.

Iar după meci, fotbalistul de 20 de ani și-a delectat fanii cu  mesaj care a primit mii de like-uri, scrie Digisport.

„Am revenit cu o victorie dificilă în deplasare! Să o ținem tot așa! Urmează nopțile de Europa League în curând…”, a scris Ianis Hagi.

Ianis Hagi a fost eroul lui Rangers în dubla cu Braga în urma căreia scoțienii s-au calificat în optimile Europa League.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Europa League Magazine, Ianis Hagi a vorbit deschis despre importanța tricoului cu numărul 10 pentru el: „Există o presiune în plus atunci când porți numărul 10, dar eu iubesc asta. Simt că tricoul cu numărul 10 mă face un jucător mai bun.

Asta nu înseamnă că nu pot juca și cu alte numere pe spate. Acum, la Rangers, numărul 10 îi aparține lui Steven Davis, care este un jucător incredibil, cu foarte multă experiență. În fiecare zi învăț lucruri noi de la el.

Așa că mă descurc în prezent cu numărul 7. Însă, așa cum am spus, numărul 10 va fi mereu foarte special pentru mine. Mereu când îl port simt că sunt un jucător mai bun”, a declarat Ianis Hagi, în cadrul Europa League Magazine.

Rangers a activat clauza de transfer definitiv a lui Ianis Hagi, după ce în prealabil, românul a fost împrumutat de Genk în Scoția. Vicecampioana din Premiership a plătit 3,5 milioane de euro lui Genk în schimbul lui Ianis.