Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi are Scoția la picioare. Cadoul suprem făcut de fanii britanici pentru român
Ianis Hagi are Scoția la picioare. Cadoul suprem făcut de fanii britanici pentru român

Ianis Hagi are Scoția la picioare. Cadoul suprem făcut de fanii britanici pentru român

Prestația lui Ianis Hagi din Europa League, în meciul Glasgow Rangers– Braga, a stârnit isteria în Scoția. Fiul „Regelui” a ajuns să fie cerut de bărbat.

85% acuratețea paselor și două goluri. Sunt probabil cele mai elocvente cifre pentru a arăta impactul jucătorului român în jocul scoțienilor.

Fanii „The Gers” au luat cu asalt rețelele de socializare după seara magică reușită de Hagi junior. Iar momentul interviului de la final, când Hagi a explicat într-o engleză perfectă ce înseamnă Glasgow, i-a încântat cu siguranță pe pătimașii ultrași ai scoțienilor.

Pe lângă laude necontenite, Ianis Hagi a primit și o cerere în căsătorie de la o tânără înnebunită de abilitățile speciale ale românului. „Ianis Hagi, will you marry me?”, a fost mesajul care a stârnit nenumărate reacții.

”Ianis e un adevărat mingicar, ar putea să să depășească moștenirea tatălui său”, ”Ianis Hagi valorează mult peste 5 milioane de euro. Am fi fraieri să nu plătim ca să-l cumpărăm” și ”Ianis Hagi, prințule absolut!” au fost alte trei mesaje remarcabile.