Evenimentul Zilei > Justitie > I s-a tras de la ouă: Fostul iubit al Vicăi Blochina a pățit-o ca Alex Bodi. L-au reținut!
I s-a tras de la ouă: Fostul iubit al Vicăi Blochina a pățit-o ca Alex Bodi. L-au reținut!

I s-a tras de la ouă: Fostul iubit al Vicăi Blochina a pățit-o ca Alex Bodi. L-au reținut!

Milionarul constănțean Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina, a fost reținut de oamenii legii, după scandalurile în care a fost implicat, în ultimele zile.

Controversatul om de afaceri a fost reţinut miercuri seara, pentru 24 de ore, după ce a aruncat cu ouă în maşina Mariei Done, cea care ar fi spus despre el că are o relație cu o femeie măritată.

Tulburarea ordinii publice, dar şi aşa- zisele ameninţări l-ar putea costa scump pe Stila Sarafu. Pe lângă faptul că acesta se află sub control judiciar, aceste ouă aruncate pe parbrizul maşinii ar putea fi cele mai scumpe din showbizul autohton, informează RomâniaTV.

Bruneta cere daune morale de 5 miliarde de lei, iar Simona, cumnata lui Brigitte Pastramă, despre care s-ar fi spus ca ar fi avut o relatie cu el, cere daune de 50.000 de euro. Şi asta nu este tot. Se pare că Vica Blochina, Simona, dar şi bruneta a carei maşină a fost murdarită, s-ar fi unit cu un singur scop: distrugerea acestuia.

Și soțul Biancăi Drăgușanu a fost miercuri reținut de DIICOT

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele său va fi făcută o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Printre persoanele aduse la audieri la sediul DIICOT Craiova se numără și Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, dar și Adrian Tâmplaru, unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu. Cei doi au o relație foarte apropiată, Tâmplaru fiind nașul de cununie al lui Bodi, care a mai fost căsătorit de două ori înainte. Din precedentele relații, musculosul soț al Biancăi Drăgușanu are două fetițe.

Periculosul interlop Adrian Tâmplaru, i-a fost părinte spiritual lui Alex Bodi la cea de-a doua căsătorie. Cei doi au dezvoltat în ultimii ani o relație foarte apropiată, dovadă numeroasele fotografii împreună din vacanțe, postate pe rețelele de socializare.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate în principal în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

Gruparea infracțională a racolat alți 12 suspecți, împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în Occident (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria) și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de noapte.