Evenimentul Zilei > Sport > Hoții care furau din casele fotbaliștilor au fost prinși. Cine sunt păgubiții
Hoții care furau din casele fotbaliștilor au fost prinși. Cine sunt păgubiții

Hoții care furau din casele fotbaliștilor au fost prinși. Cine sunt păgubiții

O grupare spaniolă albaneză implicată în furturile din locuințele mai multor jucători internaționali de fotbal, din prima ligă a Spaniei, a fost destructurată.

Operațiunea s-a desfășurat sub egida agenției europene a poliției criminale Europol. Astfel, au fost arestați patru hoți, dintre care trei albanezi și un complice spaniol, a informat Garda Civilă într-un comunicat. De asemenea, un mandat internațional de arestare a fost emis pe numele unui al cincilea bărbat, tot de naționalitate albaneză.

Potrivit poliției, această grupare este responsabilă de cel puțin 14 furturi comise în regiunile Madrid, Castilla y Leon și Asturia, iar printre victime se numără mai mulți fotbaliști de la Real Madrid și Atletico Madrid.

Jucători de la Real și Atletico, printre victime

O parte a infracțiunilor au fost comise inclusiv când membrii familiilor sportivilor erau la domiciliu. Pentru a da lovitura la momentul potrivit, spărgătorii urmăreau activitatea din social media a jucătorilor.

Deși nu au fost comunicate oficial numele victimelor, presa din Spania notează că ar fi vorba despre Karim Benzema, Casemiro (Real Madrid) și Thomas Partey (Atletico Madrid).